Vad är några Preschool hantverk?

Förskola hantverk är utmärkta sätt att bygga finmotorik och främjar kreativiteten hos små barn. När du planerar förskola hantverk, se på hantverk är enkla att göra så att barn inte ställs inför uppgifter som inte är lämplig utveckling nivå för dem. De flesta förskolebarn inte är redo att försöka minska sina papper, därför tidigare skära poster är bäst för små barn. Det är viktigt att alltid använda giftfria ex när montering farkoster leveranser till förskolebarn. Förskolebarn ska inte göra hantverk projekt som kräver användning av små knappar och andra små saker. Dessa kan utgöra en kvävningsrisk om barnet försöker lägga sådana föremål i munnen. Ett idealiskt enkla farkoster för förskolebarn är att få dem göra sina egna stick marionetter. Stick dockorna är gjorda av stora båtar pinnar och en mall. En vuxen kan klippa ut djurfigurer från bygg papper eller skriva ut dem från ett hantverk webbplats.

Barnen färg djuren, och en vuxen hjälper dem att limma marionetter till klubbor. Detta är ett av de enklaste hantverk ett förskolebarn kan göra. Det handlar väldigt lite röra att städa upp och ger henne med en rolig leksak hon omedelbart kan använda för kreativ lek.

Andra förskola hantverk hör att göra sådana saker som ett papper fisk. Lärare eller skär förälder en stor konturerna av en fisk från konstruktion papper. Nästa lärare eller förälder förbereder färgglada cirkulär våg av mjukpapper. De vuxna hjälper sedan förskolebarn lim vågen till själva fisken. Mjukpapper kan wadded till små bollar eller fastlimmade plana fisken mallen.

Paper Plate masker är andra enkla förskolan hantverk som barn kanske gillar. Läraren eller föräldern tar ett vanligt papper plattan och tidigare klippa ut ansiktsdrag att placera på tallriken. Den vuxna skär hål för barnet att se igenom masken. Nästa vuxna hjälper barnet limma ansiktsdrag på plattan.

Garn, bomull, eller byggande papper kan användas för att forma håret för masken. Om så önskas kan de vuxna hitta en färg delen av ett ansikte och har barnet färg den med kritor. Hon kan hjälpa förskolebarn lim ansiktet mallen till papperet plattan mask. Slutligen kan den vuxne hjälpa barnet limmet en farkost fastnar på botten av masken så att barnet kan hålla den framför hennes ansikte.

Finger målning är annat fartyg idé för vuxna som söker enkla förskola hantverk att prova med barn. Använda Manila papper eller någon annan typ av tung konst papper, kan ett förskolebarn använda giftfri finger färg för att skapa sina egna konstverk. Finger färg kommer i starka färger och kan köpas relativt billigt. Barn älskar att känna SENTIMENTAL finger färg på fingrarna och kommer att få använda det som de utforskar sin kreativitet. Vuxna kan spara pengar genom att göra sitt eget finger färg med en blandning av majsstärkelse, mat färg och vatten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.