Vad är några Candle Supplies?

material som krävs för ljus att variera beroende på vilken typ av ljus, men det finns vissa grundläggande förnödenheter som behövs för varje projekt. Allt ljus kräver någon typ av vax, en plats för att smälta vax, en veke, och en mögel eller behållare för att kyla av vax i. dofter och färger är önskvärda leveranser för att skapa varierade och anpassade hemmagjorda ljus. En termometer är också bra att ha för att bestämma när smält vax ligger på en lämplig hälla temperatur.

vax som används för att göra vaxljus är det mest grundläggande ljuset utbudet, och kanske därför det är så grundläggande, ett brett utbud av produkter har gjorts tillgängliga för ljus beslutsfattare. Den populäraste och billigaste typen är paraffin som är tillverkad av ett petroleum bas och finns i en mängd olika färger och former. Naturligt vax produkter såsom soja och bivax olika på användarvänlighet samt deras pris. Hybrid vaxer är en kombination av paraffin och naturliga vaxer som tenderar att behålla dofter bra och ger mindre krympning under nedkylningen. Gel vax, gjorda av en blandning av mineralolja och polymer harts, blir allt populärt för att skapa ljus som har en transparent look. är specifika ljus utrustning som är nödvändig vid smältprocessen att säkerställa en hög kvalitet. Stearin ska smältas i vattenbad eller en specialdesignad vax Melter. Det är klokt att bära en stadig par handskar när smältande vax för att skydda mot brännskador. Termometrar är också viktiga verktyg för att bäst resultat uppnås när vaxet hälls på just den temperatur som rekommenderas av tillverkaren.

Candle vekar är viktiga ljus leveranser och kommer att påverka hur lång tid ett ljus brinner, hur vax kommer att smälta, och storleken på lågan. De finns i olika storlekar, former och material. Vid val av veken är det viktigt att välja en som är kompatibel med vax eller container och doft som används. Veke flikar är även bra ljus leveranser. Dessa metall skivor är utformade för att fästa basen på veken och ljus, att både ge stabilitet och undvika att en brand genom att stoppa lågan från brinnande utanför fliken.

Vid köp av ljus leveranser, är det viktigt att ha den färdiga produkten i åtanke. Några stearinljus är gjorda i en form medan andra är hälls direkt i en behållare som ett glas eller keramiskt burk. Candle formar finns ofta i aluminium, polyuretan och polykarbonat och finns i en mängd olika former och storlekar. A self-contained ljus kan hällas i nästan alla icke-brännbar behållare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.