Vad är ett trägolv Sander?

Ett trägolv Sander är ett motordrivet verktyg som används för att slipa ner och jämna ut ytan på ett trägolv. Ett trägolv slipmaskin används oftast för att förbereda ett trägolv för renovering eller rekonditionering. Det är viktigt att ta bort alla lager av yta som tidigare kan ha tillämpats på golvet och för att trä ska vara så slät och jämn som möjligt före tillämpningen av fläckar, lack, fernissa och ytbehandlingar. Detta gör att träet att absorbera tillämpas avsluta mycket mer effektivt och ger också den nyligen färdigt golv en slät, jämn och estetiskt tilltalande utseende. Det finns flera varianter av Sanders hårda golv som är utformade för de olika delarna av trä Resurfacing och fordonsreparationslackering process. För många är det första trägolv slipmaskin används känd som en trumma slipmaskin. Utformningen och makt trumman Sander möjligt för användaren att sanden djupare med en trumma slipmaskin än med andra typer av Sanders, som vanligtvis används när villkoret för själva golvet är grov, ojämn, repad och bucklig.

Sandpapper är installerat på en roterande trumma, och kraften och trycket från trumman är det som gör denna typ av slipmaskin så effektiva för att avlägsna nästan alla de brister och lager avsluta på ett trägolv. En trumma Sander är vanligtvis en stor maskin och kräver ett visst mått av skicklighet och styrka för att fungera korrekt. Kraften i trummans Sander gör det också oerhört viktigt att det ska hållas vid liv hela tiden när den används, eftersom det kan skada träet om den lämnas på ett ställe under en längre tid.

Efter en trumma slipmaskin har använts, är nästa typ av slipmaskin används vanligtvis en vibrerande slipmaskin. En vibrerande trägolv slipmaskin används ofta för att jämna ut eventuella brister eller ojämnheter som orsakats genom användning av en trumma slipmaskin. Sandpapper bifogas ett vibrerande pad som rör sig fram och tillbaka. En vibrerande slipmaskin kan också användas när fysiska tillstånd golvet är bra och slipning är bara skyldig att ta bort tidigare lager av finish.

Om du vill slipa kanter och hörn ett trä golv en kant slipmaskin används normalt. Kanten Sander är en mindre handhållna verktyg som gör det möjligt för användaren att hitta områden som inte kan nås med en större golv slipmaskin. En kant Sander använder en omloppstid rörelse, vilket betyder att sandpapper är ansluten till en chef som rör sig i en cirkulär rörelse. Även kanten trägolv Sander är ett mindre verktyg, är det en kraftfull och kan orsaka skador på skogen om den inte används på rätt sätt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.