Vad är en batteridriven borrmaskin?

En borr är ett mycket användbart verktyg som, när du använder lämplig bit, kan användas för att borra hål i trä, metall, betong och en mängd andra material och ytor. Ett batteri borrmaskin bygger på ett batteri, vanligtvis längst ner på borren, att ge strömkälla. Batterier finns i olika storlekar och former och med rätt vård kan pågå under ett antal år.

Även lämpligt en sladd borrmaskin har sina brister, särskilt när de arbetar utanför på grund av långa förlängningssladdar krävs för att binda borren till en elektrisk kärl. Med tillkomsten av batteriet borr, handelsmän och hobbyister helgen både har jobbar med borrar mindre restriktiva. Ett batteri borr, också känd som en sladdlös borr, ger arbetstagare möjlighet att fritt röra sig om ett verk utan att behöva dra förlängningssladdar bakom dem. Batteri övningar finns även i tunga storlekar (Hammarborr HM) som gör det möjligt för operatören att utföra svåra borra jobb som ett mindre batteri borr inte skulle vara tillräckligt kraftfull för att utföra.

Nytt batteri borr brukar komma med två batterier. Följaktligen, medan ett batteri används för att driva borra, återstående batteri kan anslutas till en laddare för att säkerställa att den är fulladdad och klar för användning. Cordless Drill batterier erbjuds i olika spänningar vanligtvis mellan 12 till 24 volt. Den högre spänningen övningar har oftast mer makt, men också dyrare. Användningen av batteridrivna verktyg av alla slag är nu gynnad av hantverkare. På en typisk jobsite kan du hitta batteridrivna borrmaskiner, cirkelsågar, skruvmejslar, till jig sågar och ömsesidig sågar, nämna några.

Gips installatörer tillhör en grupp byggnadsarbetare som vanligtvis föredrar batteri borrar över plug-in modeller. Drywallers kan ställa in hastigheten kontroll av övning för att göra det möjligt att köra skruvar in och säkra drywall produkter till antingen trä eller metall dubbar i nya byggprojekt. p

Sladdlösa borrmaskiner kan användas med en mängd olika borr som varierar från de mest vanliga, eller bitar twist, till Forstner bitar och sågar hål.

>

Några av de mest populära tillverkarna av batterier övningar ingår Makita, DeWalt, Bosch, Hilti, och hantverkare, de alla erbjuder övningar som passar behoven i helgen krigare och handlas proffs.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.