Vad är en Tigersåg?

En Tigersåg är en motorsåg som når sitt skär genom en fram och tillbaka, eller push and pull, blad rörelse. En Tigersåg ofta kallas en sabel såg eller Milwaukee, men Milwaukee ® är faktiskt ett registrerat varumärke namn Milwaukee Electric Tool Company snarare än en generell term för denna typ av såg. En Tigersåg ingår ett antal sågar inklusive pusslet och bläddra såg, men rör sig vanligen om makten hand såg, liknade en hammare borr, avsedda att användas på både horisontella och vertikala ytor.

Även om Tigersåg har många användbara funktioner, är det ofta används inom byggbranschen, särskilt när du klipper ut Wallboard eller andra vertikala ytor. En Tigersåg ofta har snabba variationer som en inbyggd funktion och nyare modeller tenderar att ha dubbla blad åtgärder, vilket innebär att bladet rör sig uppåt och nedåt liksom fram och tillbaka, för att underlätta för skärning. Flesta Tigersågar också ha en fot vid basen av bladet som möjliggör stödjande sågen på skärande ytor.

Det finns många variationer av Tigersågar med snabbhet, styrka, och kraftkälla. Som en strömkälla, kan en Tigersåg vara antingen elektriska eller sladdlösa drivs med ett laddningsbart batteri. Även den sladdlösa sorter ge lite extra bekvämlighet, de är vanligen inte lika kraftfullt som deras Corded motsvarigheter. Sladdlösa sorter funktionen normalt ett litiumjonbatteri och laddare och batterier ersättning kan köpas separat. Dessutom byta blad är också lättillgängliga och ofta utbytbara från en Tigersåg till en annan.

prisintervallet för en Tigersåg är varierat, från $ 20. 00 till över $ 300 US dollar. Uppenbarligen breda prisnivå återspeglar både kvalitet konstruktion, ingår funktioner, makt och styrka. De billigare modellerna oftast är låg-volt, Corded sorter som saknar variabel hastighet eller andra funktioner. Avsedd användning, antingen för att bara klippa ut små bitar av trä eller för tyngre plikt bygg, bör vara den avgörande faktorn för inköp av en Tigersåg. En Tigersåg som är för små eller inte tillräckligt kraftfullt för större sysselsättning kommer oundvikligen sönder under trycket den inte var designad för.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.