Vad är en Pointer och Creaser?

En pekare och Creaser, också känd som en punkt turner eller en punkt Turner och sömmen Creaser , är ett handverktyg som säljs som en sy begrepp. Ibland är det förpackat som en multifunktionell redskap, i vilket fall du kan finna det heter som knapp mäta och punkt turner , en sömnad mäta och punkt turner , eller sömnad gauge /punkt Turner /knapp gauge . Knappen spårvidd kontrollerar djupet knappen läggen och avstånd mellan knappar och hål-knappen, och har en kortplats för att göra knappen Shanks. Den sömnad skalan är användbar för att mäta fållar, anpassning rader av knappar, tryckknappar, paljetter, och så vidare, och kontroll stickning spårvidd.

Pekaren och Creaser är gjorda av trä, plast, eller-när det är kombinerat med en söm spårvidd-metall. Dess två ändar är alltid olika format. Den spetsiga änden används efter sy några element som kommer till en punkt att vända det utan att skada tyget. Som du vänder tyget med rätsidan ut, sätter du den spetsiga änden och använda den för att sticka ut hörnet in i sin rätta form. Pekaren och Creaser kan användas för att vända hörn och punkter i kragar, lapels, muddar, fickor, skärp, slipsar, mattor plats, kuddar, jul prydnader, och så vidare.

Andra kreativa användningsområden för den spetsiga slutet av pekaren och Creaser förekommer. Poängen kan användas för att flytta fyllning på plats i hörn och andra små områden. Den spetsiga änden kan också användas för att avlägsna tråckla trådar. Den andra änden av pekaren och Creaser, en trubbig form, vanligen rundade, används för att mjuka kurvor och sömmar.

kan Pekaren och Creaser användas som foder tyg mot symaskinen nålen som du täcke på en maskin, och den böjda sidan är användbart för att hålla öppet sömsmånerna , hålla dem på plats medan du trycker-i båda fallen, hålla fingrarna i skymundan. Faktum är att vissa människor också använda pekaren och Creaser att forma punkter och kurvor medan du trycker på genom att sätta in den i tyget och trycker över det.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.