Vad är en Paint By Number Kit?

En färg i antal kit hjälper lätta på trycket ur målning genom att tillhandahålla en detaljerad ram för den blivande artisten. Kitet innehåller en förtryckt design som bör fyllas i med den medföljande färg uppsättning och penslar. Vissa målar i antal kit kan fyllas i på mindre än en timme, medan andra är mycket mer omfattande projekt.

Principen om en färg i antal kit liknar ett barns målarbok och infördes först i 1950-talet av Max Klein, som ritade det på Palmer Paint Company. Men själva idén kan vara mycket äldre. Det finns tecken som tyder på att Michelangelo Assigned Numbers till särskilda områden i taket i Sixtinska kapellet för att låta sina medarbetare att lättare fylla i konstruktionen.

Paint i antal kit finns för både barn och vuxna . Byggsatser för barn kräver normalt färre färger och mindre detaljerade uppgifter än målningar som är avsedda för vuxna artister. Paint i antal byggsatser för barn är också mindre i storlek än en vuxen måla i antal kit och tenderar att använda lägre kvalitet pigment i färg.

Djur och landskap är de mest populära design alternativ för denna typ av konstprojekt, men du kan hitta en färg i antal kit som passar nästan alla smakriktningar. Vissa kit producera målningar med ett mycket verklighetstroget utseende, medan andra har mönster som är mer abstrakt karaktär. Det finns också ett antal säsongsarbetare färg i antal kit som är kraftigt marknadsförs som bra julklapp idéer. Den populäraste typen av färg i antal kit använder akrylfärg, men oljemålning och akvarell kit finns också . En akvarell måla i antal kit vanligtvis inte har antalet tryckta direkt på konstruktionen. Eftersom akvarell är öppen måste konstnären följ anvisningarna tryckt på en separat broschyr för att komplettera bilden.

Även om de flesta färger i antal kit använda en tryckt konst gäller utformning, är duk byggsatser blir mer populär. En duk måla i antal kit låter dig skapa rimliga väggdekorationer för alla rum i ditt hem. Istället för att måla på en platt ombord, du fylla i en design på en sträckt duk som enkelt kan visas när du är klar.

kan Paint i antal kit köpas från de flesta större båtar butikerna, liksom från en rad online-butiker. Många Leksaksbutiker bär också ett litet urval av färg i antal byggsatser för barn. Priset för en färg i antal kit kommer att variera beroende på storleken på den färdiga målningen innehöll komplex konstruktionen och kvaliteten på materialet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.