Vad är blyertsteckning Blyerts?

blyertsteckning pennor pennor speciellt konstruerade för ritning, i motsats till att skriva pennor som är i allmänt bruk. Blyertsteckning pennor är gjorda med grafit, som också kallas svart leda eller BLYBLOMMA , blandat med lera. De kommer betygsatt av hårdhet: desto mer lera blandad med grafit, desto hårdare pennan, ju mer grafit, den mjukare. Många kända konstnärer har skissat och dras med grafit. Ingres, Miró, Eakins, Cézanne, Delacroix och Rodin hör till de många som drog med grafit ensamt eller används det i kombination med andra medier.

Hårdhet av blyertsteckning Blyertspennor. Det finns två blyertspenna klassificeringssystem, ett amerikanskt ett och ett europeiskt. Det amerikanska systemet är numerisk, medan det europeiska systemet, baserat på en skrift system, är den som allmänt används för konstnärens pennor. Det europeiska bedömningssystem fungerar så här: pennor är klassade för hårdhet (H), svarta (B), och om de har en fin punkt (F). 9B är samtidigt den mjukaste och mörkaste rating; 9H är både hårdaste och lättaste. Det finns tjugo manskap i blyertsteckning pennor i hela sortimentet, men många tillverkare erbjuder apparater med en rad bara 18, eller valda pennor inifrån hela utbudet.

9B 8B 7B 6B 5B 4B 3B 2B B HB F H 2H 3H 4H 5H 6H 7H 8H 9H

ibland intervall av blyertspennor ges följande namn:

  • Tekniska B till 9H Hard
  • Designer 6B till 4H Medium
  • Skissera 9B-H Soft

Denna fasta klassificeringssystem har visat sig användbara inom andra discipliner. Forskningslaboratorier använda Pennhårdhet att pröva vissa typer av beläggningar i vad som kallas "Film Hårdhet-Pencil Test", även känd som ASTM D 3363 . Testet använder pennor 2B, B, HB, F , H, 2H, 3H, 4H, 5H, 6H och i ett försök att objektivt betygsätta hårdhet av filmen genom att testa för mejsling och sprätta. Testet har kritiseras på grundval av både variationer i hårdhet mellan den nominella samma pennor från olika tillverkare och förändring i blyerts leda hårdhet över tiden. Denna information om bly variation kan vara av intresse för konstnären använder blyertsteckning blyertspennor.

Variations on Basic blyertsteckning Blyertspennor. skoglösa grafit är en blyertspenna-formad ritverktyg endast av den grafit /lera mix, med ett tunt papper omslag. Den finns i 9B, 8B, 6B, 4B, 2B och HB. Det kan användas blyerts-mode, eller omslag kan tas bort för att ge en mycket bred teckningen. Färgade grafit pennor kan användas på två sätt. Torr, ger de mycket diskreta färger. Våt dem, och färgen blir mer levande.

Technique. blyertsteckning pennor dela teknik med andra ritning medier. Beskriver, kläckning, crosshatching och Stöppling, till exempel, är alla används. Det breda utbudet av leder och möjligheten att blanda medier-antingen andra torra media, kol och pastell, eller våta medier som bläck tvätta och akvarell-bredda det utbud av möjligheter.

>

tillbehör. Tillbehör för pennor blyertsteckning omfatta penna lengtheners-en anordning halkade på spetsen av en blyertspenna att göra det lättare att greppa och ge små tips som ska användas i stället kastas bort. Det finns också penna grepp för att minska skriva trötthet och mössor för att skydda ledningen. Suddgummin och Brynen är också viktigt material. Vinyl suddgummin kan visa sig vara mest effektiva för att radera de olika blyertsteckning penna märken från olika ytor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.