Vad är Personlig Ornaments?

Personlig ornament är jul prydnader som har tryckt eller graverad med en persons namn. De gör unika presenter med sin individuella prägel, och de har uppenbarligen valt att vara personliga och unika.

Några personliga smycken kommer färdiga på ditt lokala varuhus. Dessa ornament normalt alla vara lika, med kanske en manlig och kvinnlig version, och en framstående plats där namnet införas. De kommer vanligtvis klädd på en display rack, med vanliga namn ordnade alfabetiskt. Det kan leda till besvikelse när du vill köpa någon med ett ovanligt namn, eller en ovanlig stavning av ett gemensamt namn. Det är möjligt att prova små förändringar på egen hand med färg eller en permanent spritpenna, men tillade: "h" på "Sara" prydnad kommer sällan ser så polerat som det ursprungliga förlaget, förstör den allmänna utseende. De kommer att uppskatta din ansträngning, though. kan många andra personliga smycken finns på hantverk visar, och de erbjuder en lösning på det ovanliga namnet dilemma. Dessa smycken har skapats i förväg med ett mellanslag efter ett namn och de är anpassade medan du väntar. Det finns oftast flera alternativ som skildrar personer med olika kön, åldrar, raser och yrken /hobbies så att du kan hitta prydnad som bäst motsvarar den avsedda mottagaren. En populär underavdelning av dessa ornament innebär mönster som kan anpassas till att omfatta hela familjen, som stjärnor på en julgran eller strumpor på kaminen.

Det finns också ett stort antal smycken som kan anses vara personlig som inte bokstavligen inskrivna med en persons namn. Dessa smycken är skapade med en familjemedlem, karriär, hobby eller något annat kännetecken i åtanke. Så du kan köpa din mor en "World's Best Mom" prydnad, din vän läraren en "Lära Touches Lives" konstruktion eller något av de andra det individuella möjligheter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.