Vad är Clear Acrylic stämplar?

När det gäller stämpling hobby först blev populära, skapades stämplar genom att placera ett gummi bild permanent på ett träblock. Bilden lades sedan på baksidan av skogen för Stamper att se vilken stämpel de använder. Om en person samlas en massa frimärken, blev lagring en fråga på grund av skrymmande från alla träklossar. Särskild försiktighet måste vidtas för att hålla gummi från uttorkning. Placering var också svårt eftersom man inte kunde se genom skogen för att bestämma exakt var bilden är stämplat.

skumblock stämplar senare kom ut på marknaden som ett billigt sätt att njuta av stämpling hobby. Även om de var plattare än träblock frimärken, deras skrymmande orsakade fortfarande lagring för att vara ett problem. De framförde också stämpla svårt på grund av att inte kunna bestämma exakt var bilden är stämplat. Det har inte omväg ivrig stampers från att undvika sin favorit hobby, men de flesta stampers var lättad när klar akryl frimärken kom ut på marknaden. Clear akryl frimärken skapades med en polymerisering av akryl syror, vilket ger ett flexibelt plastmaterial som har förmågan att hålla sig till andra plast och akryl. Dessa stämplar arbete genom att placera en tydlig bild på en klar akrylplast. Bilden är då indränkta med färg och stämplat på pappret.

Med stämpling bilden och akrylplast är tydliga, vilket gjorde stämpling mycket enklare eftersom bilden lätt kan ses genom blocket för korrekt placering. Den popularitet klar akryl frimärken växte ganska snabbt. Stamping med dessa typer av stämplar ger Stamper möjlighet att vara mer exakt, vilket gör mindre misstag, skapar mindre avfall, och njuter av sin hobby mycket mer. När en person är klar stämpling, är bilden renas och försiktigt skalade av blocket. Det placeras sedan tillbaka på det klara skyddspapperet den kom på. Plast skyddande ark hålla stämpling bilder fria från skräp. En mindre och mer organiserade lagringsutrymme är uppnåeligt eftersom lagring för att klara akryl stämplar är platt och ofta kommer i egen plastficka.

Klar akryl frimärken finns i olika storlekar och behöver rätt storlek akrylplast när de används. Akrylplast kan köpas i olika storlekar och förvaras enkelt med dem om och om igen. Stämplarna kan enkelt rengöras med varmt vatten och tvål om de hamnar med skräp på dem. Stämplarna är mycket flexibel och kan böjas eller vinklad på blocket innan stämpling för att skapa olika mönster.

Om stämpling bildens förmåga att hålla fast vid akrylplast börjar att avklinga med tiden, kan detta oftast fastställas av tvätt på baksidan av den tydliga akryl frimärken med varmt vatten och tvål. Detta rensar bort eventuellt lint, bläck eller dammpartiklar som kanske har samlats där. Ordentlig rengöring och korrekt lagring kommer att hålla stämplar mjuka och kan användas under en mycket lång tid.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.