Vad är Broderi Scissors?

För alla som gillar broderi, broderi sax är ett måste få en del av din utrustning. Som du avslutar varje avsnitt eller en del av sömmar, är det nödvändigt att trimma trådar noggrant och korrekt. Detta innebär broderier sax måste ha vassa tips som snabbt kommer trim tråd så nära broderi duk som möjligt. En annan sak som du navigerar, speciellt om ett enda stycke broderi är komplexa och innehåller många olika trådar, är att du måste trimma trådar medan den del av tyget är fortfarande på bågen. Detta kan vara en utmaning. Större lägenhet sax kommer inte att du kan få sax knivar tillräckligt nära för att tyget inte broderbåge är också mycket stort. Detta kan betyda att du inte klippa så nära som du behöver eller om du ska skrapa knogarna på bågen. För detta ändamål, broderi sax är mycket hjälpsam. De finns i flera varianter och du kan välja dem som bäst passar dina händer, stil och styckning behov. Den enklaste broderier saxar är korta saxar med vassa tips, och dessa kan användas i många olika sy applikationer. De kommer lätt passar i de flesta medelstora till stora fälgar för nära kapning. En broderi sax designen ser helt annorlunda ut. Istället för att fokusera på längden, är huvudet mekanism saxen böjda uppåt från topparna av saxen. Detta gör det möjligt för dig att trimma nära med sax finger öppningar en tum eller två ovanför bågen. Ett mönster som denna, som ser ut som en sax böjd i rät vinkel, är det bästa valet om du brukar använda mycket små broderier hoops, eller olika hoop storlekar. Du inte behöver oroa sig bågen kommer i kontakt med broderier sax, vilket kan försämra skärande förmåga. En praktisk användning utanför broderi för dessa böjda former är när du arbetar med din sömnad maskin. När du behöver plocka upp en tappad maska, eller trim trådar nära tyg fortfarande på maskinen, det uppåt böj saxen kan vara till hjälp vid exakt klippning. Bladen på saxen kan ha en svagt uppåtgående kurva för att du skall trimma tråd utan att klippa tyg.

Några broderier sax ingår inte finger hål. Istället liknar något Tänger med mer flexibla utåt förlängning handtag. Pressa bara två handtag tillsammans för att ge en figursydd.

Du hittar extra utbud av stil och pris när du letar efter broderi sax. Om du är vänsterhänt, blick för vänsterhänta saxar. Människor med stora fingrar kan uppskatta tänger stil sax, eller de som görs med extra stora helheter. Prisklass på dessa praktiska sy stöd kan vara allt från $ 10 till 40 amerikanska dollar (USD).


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.