Vad är Användningsområden för Old Traktor däck?

Commercial jordbrukstraktorer tillverkas av företag som John Deere eller Farmall allmänhet använder överdimensionerade däck för bättre väggrepp och dragkraft. När dessa traktor däck har överlevt sin användbarhet, dock är de ofta kastas i deponier eller farliga områden tröttna. Det finns ett antal saker som kan göras med återvinnas traktor däck, inklusive trädgårdsskötsel projekt, lekutrustning, och även vägbyggen. Genom att återanvända gamla traktor däck för andra projekt, bevarande-medvetna konsumenter kan inte bara spara pengar, men hjälpa till att rädda miljön också. Okontrollerade bränder tröttna skapa betydande del av luftföroreningar och hotar vattentillgångarna med oljebaserad avrinning. Ett vanligt användningsområde för gamla traktor däck är som en naturlig behållare för en upphöjd anläggning säng. Den stora omkrets av en kommersiell traktor däck tillåter trädgårdsmästare att plantera ett antal frön i den. Däcken kan placeras på ett plant område och fyllt med ändrade matjord och /eller kompost. Sidoväggarna av traktorns däck skulle hindra jorden från att spridas ut och markytan skulle vara så djup att plantera många populära grönsaker eller blommande växter. Däcken också skulle vara lättare att installera och ta bort än den vanliga trä järnvägen band ofta för att skapa upp trädgården sängar. En del använder gamla traktor däck som dekorativa gränser eller inhägnader. Däcken kan delvis begravd i en förutbestämd rad eller ens halverats att bilda en barriär runt en rabatt eller andra landskapsarkitektur element. Även utseendet på gamla traktor däck kanske inte passar för en modern stadslandskapet, kan de passar mycket väl i en mer lantliga atmosfären. Traktorn däcken också kan målas eller dekoreras för att minimera deras funktionella utseende. En populär användning för gamla traktor däck innebär en längd av starka rep eller kedja och ett stabilt träd. Generationer har haft barn som leker i gungor gjorda av pensionerade traktor däck. Bil däck är ofta för liten diameter för att bilda en säker gunga, men en traktor däck är nästan alltid rätt storlek. Däcket ska inspekteras för potentiellt skadliga sprickor eller andra skador, sedan hängde säkert från ett rep eller kedja specificerade för att hålla flera hundra pounds av vikt. De utvalda träd bör i god allmänna hälsotillståndet och filialen ska vara tjock nog för att bära tyngden av ett däck swing och en vuxen. P

Traktor däck kan också användas på lekplatser som en del av en övning kurs eller sandlådor. Individuella däck fyllda med ren lekplats sand kan enkelt ersätta utförligare konstruktioner av trä eller metall. Gammal traktor däck i allmänhet inte förnedra för ett antal år, men tröttnar förstärkt med stålband kan vara olämplig för lekplats bruk på grund av risken för exponering.

På senare år har ett antal företag som används industriellt fragmenteringsanläggning att bryta ner gamla däck i mycket små bitar. Detta strimlad gummi kan användas i stället för sand eller fyll smuts som stötdämpande material på lekplatser eller idrottsplatser. Gummit Mulch kan också blandas med grus och asfalt för användning vid vägbyggen branschen. Vissa skyddsmattor och sportskor görs också av någon form av återvunnet gummi, som mycket väl kan ha börjat som traktor eller däck bil.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.