Vad Supplies behöver jag för quilling?

quilling, som ibland kallas papper filigran, är konsten att rulla tunna remsor av papper att bilda bilder. Quilling papper är en kul och trevlig farkoster för människor i alla åldrar. Man tror att bruket av papper quilling går tillbaka över fyra århundraden, när nunnor förpackade bitar av guld-klippta papper runt gås spolar för att skapa små rullar som användes sedan för att bilda känsliga konstverk.

Today , quilling ingår i en mängd papper hantverk. Till exempel är quilled mönster ofta för att skapa eleganta handgjorda gratulationskort och en-av-en-inbjudningar slags bröllop. Företagande scrapbookers använda quilling att bygga upp unika teman utsmyckningar för sina layouter. Quilling kan även kombineras med kalligrafi för att skapa attraktiva konstverk och heminredning. De leveranser som behövs för papper quilling är billiga och lättillgängliga. Du behöver papper i olika färger och mönster, lim, sax eller ett papper häcksax och en tandpetare eller hattnål. För större eller mer komplicerade projekt, pincett kan också vara till nytta. Om du vill spara pengar, kan du öva quilling med konstruktion papper, omslagspapper, eller vad klipp du har i din båt rum. När du har fulländat din teknik, däremot kan du hitta ett stort sortiment av specialvaror quilling papper tillgänglig online eller på din lokala hantverk butik. Dessa dokument är normalt Precut för ännu större bekvämlighet.

Blommor är populärast quilling motiv och de flesta konstruktioner har ett typiskt viktorianskt utseende. Men det finns ett antal olika mönster som du kan använda för dina quilling projekt. Gratis quilling mönster finns från flera webbplatser. Det finns också en lång rad böcker som ägnas åt ämnet. Den grundläggande tekniken för quilling är enkel att bemästra. Skär en tunn pappersremsa cirka tre inches (7,6 cm) långa. Fukta ena änden av papperet så att den fastnar på tandpetare och sedan rulla ner i en snäv cirkel. Papperet kommer att börja rulla lite när du drar av det från tandpetare, men det kommer att hålla sin vanliga form. Använd en liten mängd lim för att fästa spole, sedan upprepa det behövs för att skapa resten av din design.

Det går att skapa ett antal quilled mönster använder bara papper och lim, många konsthantverkare intresserad av konst på papper quilling njuta innehåller pärlor, band och andra små accenter i sina projekt. Hålslag, verktyg som tillåter en Crafter att snabbt och enkelt skära olika utföranden, kan också användas för att lägga intresse för quilling projekt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.