Vad Magnetic Griffeltavla Paint?

Magnetic Chalkboard färg är ett bra sätt att ge barnen en chans att dekorera sina väggar med både magneter och ritningar krita. Barn kan skapa konstverk på den yta där den magnetiska svarta tavlan färg har tillämpats med krita eller leka med magnetleksaker utan att skada väggen. Det kräver inte mycket arbete för att tillämpa och nästan alla med en skumgummirulle kan göra om ett rum i ett par timmar.

Vissa tillverkare har både magnetiska grundfärg och den svarta tavlan färg i en enda färg, så att du kan dekorera med bara ett lager. Andra tillverkare råd med en magnetisk primer följt av Griffeltavla färg. Det finns en viss fördel för den senare metoden eftersom den tillåter dig att använda någon färg på svarta tavlan färg tillgänglig. Flesta ensamstående ansökningarna kommer endast i svart.

Kontrollera alltid med tillverkaren innan de tillämpar magnetiska svarta tavlan färg, oavsett om du använder en två stegs process eller ett steg. Det bör dock likna tillämpa någon annan typ av färg, med ett undantag. Magnetiska Chalkboard färg bör tillämpas med en skumgummirulle och skum borste. Detta för att säkerställa en jämn yta. Var noga med att inte måla över redan målade områden eftersom detta kan dra befintlig färg från väggen och skapa en strukturerad look.

På grund av mörker magnetiska svarta tavlan färg du kanske inte vill använda den hela vägen upp på väggen. Stället välja ett litet område eller måla den nedre halvan. Men du behöver inte stanna på sovrumsväggen. Du kan måla ett skåp i köket som anslagstavla för familjen. Du kan också måla en bordsskiva, göra den till ett spel bord för allt från magnetiska pjäser och magnetiska dockor till en krita konst bord.

I allmänhet är magnetisk svarta tavlan färg anses säkra för barn. Det är en latex vattenbaserade färger. Den magnetiska primer är egentligen inte magnetisk, men metall, och anses säkert som alla andra metall föremål i ditt hus. Var noga med att investera i kvalitet färg som vissa magnetiska svarta tavlan färg är svårare att rengöra än andra. Om du inte kan hitta magnetisk svarta tavlan måla i ditt område, kan du alltid köpa en magnetisk tillsats till någon färg, inklusive Griffeltavla färg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.