Vad KAMGARNS Vikt Garn?

KAMGARNS vikt garn är ett medium bredd smidigt garn som används för ett brett spektrum av stickning projekt, särskilt tröjor, mössor, och kastar. Garnet är mycket populär med början stickare eftersom det är lätt att arbeta med och stickare kan följa sina maskor och mönster mycket enkelt med kamgarn vikt garn. Det ger också en smidig, varm slutprodukter med en rejäl känsla. Flesta knitting butiker lagerför ett urval av kamgarn vikt garn, och du kan också beställa ett särskilt önskat garn från ett garn företag eller spinn ditt eget. Den "vikt" av garn speglar hur bra det är. Vissa garn är mycket bra, till exempel garner används för att göra spets mönster och strumpor, dessa slanka garner kan verka otroligt fina, men de är faktiskt ganska kraftig när de är stickade eller virkade till en färdig pjäs. Lättvikt garn är naturligtvis fysiskt lättare, eftersom den delen av garnet är så fint, och produkter som tillverkats med ljus garner tenderar att vara fin och lätt också. På andra änden av skalan, tjockt garn är tung, med en spårvidd på bara några stygn i tum (2. 5 cm), och de används mer i saker som dekorativa halsdukar, mössor och jackor.

kamgarn vikt garn ligger någonstans i mitten av skalan, med en spårvidd på den 16-20 maskor för alla fyra inches (10 cm), beroende på storleken på stickor eller används virknål. Kamgarn vikt garn är i allmänhet mycket lätt att hantera och arbeta med, eftersom det är smidigt och det är en bredd som känns rätt i handen. Ett smidigt garn fungerar mycket bra för mönstrade stickning projekt, eftersom funktioner som Ribbing och kablar står ut när avrättades i kamgarn vikt garn. är Garnet kallas för byn Worstead i Norfolk, England. Så långt tillbaka som på 12-talet, var denna stad av glatt, även garn. Tillverkningsprocessen för kamgarn vikt garn omfattar två viktiga steg som bidrar till ett smidigt och draghållfasthet av garnet. Den första är valet av långa fibrer, och den andra är kamning av dessa fibrer för att göra dem raka och parallella. Under spinnprocess är kamgarn vikt garn hanteras varsamt så att fibrerna stanna rak, vilket håller den färdiga garnet mycket smidig.

Många garn företag producerar kamgarn vikt garn i både naturliga och konstgjorda fibrer, och en rad olika färger finns. Även om detta garn är en bestående favorit med nybörjare, många erfarna stickare arbetar också med kamgarn vikt på regelbunden basis, eftersom garnet är så mångsidigt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.