Hur ordnar jag ett Craft Room?

ha en farkost rum är en underbar överseende för människor som gillar många olika typer av hantverk. Ett hantverk rum kan du ordna alla dina bearbetning av material på en central plats, så du kan alltid hitta det du söker efter och kan inspireras av hantverk objekt redan i ditt stash. Oavsett om din båt "rum" är ett uppdämt barnets rum, ett kontor eller en skrubb, är det viktigt att organisera utrymmet väl så att du kan arbeta effektivt och ha så mycket tid som möjligt för roliga grejer som att crafting.

Det första steget i att organisera en farkost rum är att ta en titt på plats när det inte finns något, eller mycket lite i det. Detta oskrivet blad kommer att ge dig idéer om hur du bäst kan använda utrymmet, och när rummet är tomt kan du måla den för att passa dina behov, om så önskas.

Fundera över alla de olika aktiviteter som du kanske vill göra i ditt hantverk rum. Inte bara lista de hantverk du njuta, dela upp dem till aktiviteter som att klippa ut tyget, slingrande garn bollar, läsa crafting böcker, besträngning pärlor, sömnad och så vidare. Om ditt rum är stort nog att du kan utforma zoner där varje aktivitet kommer att äga rum, t. ex. med din symaskin på ett bord, din skärbräda på en annan, en bekväm stol för att läsa, ett organ form i hörnet och ett område för lagring och arbeta med pärlor. Om din plats inte är så stor, tänk på två eller tre aktiviteter du spenderar mest tid gör. Om du är en Knitter, till exempel, behöver du förmodligen en hel del utrymme för att lagra garn, men inte mycket utrymme för att arbeta. Om du är en Quilter, måste du kunna hålla din symaskin upp hela tiden och inte måste flytta när du vill göra en annan aktivitet.

Skriva upp en lista över prioriteringar för ditt space, och fundera på vad du redan har som kan användas för att lagra objekt i din båt rum. Kanske finns det ett dokumentskåp i garaget som du kan använda för att lagra tyg. Eller kanske det finns en gammal bokhylla man kunde ladda med förnödenheter. När du har en razzia ditt hem, shoppa för förvaringslådor och andra möbler du behöver. Kom ihåg att målet att organisera alla båtar utrymme bör vara att ha en plats för allt. Det finns så många underbara lagringssystem, sömnad tabeller maskin och arrangörer ute idag att du är säker på att hitta precis vad du behöver.

Och om du inte kan hitta den perfekta tillbehör för din båt rum, överväga att bygga flyttbara hyllplan på spår i väggen. Placera korgar i hyllorna för att hålla saker som garn, tyg, tråd lagras i klar lådor och andra förnödenheter. Lägg till en hylla för böcker och du kommer att vara på god väg till en organiserad hantverk rum. Om allt annat misslyckas gör, din egen förvaring bitar. På det sättet får du en perfekt utformad hantverk rum du verkligen kan ringa din egen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.