Hur kan jag öka Vattentryck?

Lågt vattentryck kan vara en av de mest irriterande, men inte riktigt kritisk, problem husägare har att hantera. Lågt vattentryck kan göra ordentlig sköljning efter duschar svåra och orsakar en rad andra olägenheter. För att öka vattentrycket, ett antal åtgärder kan vidtas. Men försöker hitta roten problemet rekommenderas. Det första steget för att öka vattentrycket är att avgöra om det finns några större VVS-problem. Dessa kan inbegripa läckor eller block i rören. Detta kan också vara det dyraste steget i processen. Om några läckor eller blockeringar kan hittas, kan det vara så att det kommunala systemet bara har svaga flödet i ditt område och det enda alternativet kan vara att behandla symptomen. I vissa fall vattentrycket problemet kan begränsas till en viss handfat eller dusch, särskilt de med luftare. Över tid kan sediment bygga upp dessa aerators och täppa till dem, vilket gör flödet svagare. För att öka vattentrycket i dessa situationer, det bästa alternativet är att ta bort luftaren, ge den en grundlig rengöring, och lägger tillbaka den på plats. För dem som bara vill öka vattentryck i ett visst område, t. ex. en dusch, börjar med det enklaste och billigaste objekt kan vara det bästa. Bara byta ut duschen huvudet på avsedd att öka vattentryck för att duscha kan vara allt som behövs. Vissa duschmunstycken kan ha flöde restrictors på plats. Ta bort dessa skulle vara ett enkelt sätt att öka vattentrycket omedelbart.

För dem som vill öka vattentrycket i hemmet, kan det bästa alternativet vara ett vattentryck booster system. Dessa system är avsedda att öka vattentryck genom att ge den ett lyft precis där det börjar-kom in i hemmet. I själva verket är en booster inget annat än en vattenpump som är utformad för att fungera med nuvarande vattentäkt som kommer in i hemmet för att öka vattentrycket.

I vissa fall kan det ta ett större VVS-projekt för att öka vattentrycket till önskad nivå. Till exempel, om problemet är lågt vattentryck i hela huset, öka storleken på det centrala fjärrvärmenätet service huset ska ge en önskad uppsving. Detta är ofta ett dyrt alternativ som de flesta skulle förlita sig på en professionell att slutföra. Även detta alternativ kan inte vara det lättaste, kan det vara det enda sättet att öka vattentrycket till en acceptabel nivå.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.