Hur kan jag lära mig att sticka Lace?

Knitting upplever en pånyttfödelse. Bara några år, var reserverade tanken på att sitta ner någonstans att sticka spetsar för den äldre generationen. Nu är dock stickning övervägas igen en "hip" hobby, som genomförs av både unga och gamla. Medan stickning användes tidigare som ett sätt att producera kläder hemma för att spara tid, anses det nu en konst och används för att tillverka inte bara kläder utan även alla typer av dekorativa hem objekt. Om du vill lära dig att sticka spets, den goda nyheten är att detta är en billig hobby som nästan vem som helst kan ta upp på sin lediga tid. Här är några steg som du måste följa.

Det första du måste göra om du vill sticka spetsar är att se till att du har alla nödvändiga material. Spetsar stickning präglas av en nästan platt design, i motsats till traditionella 3D-utseende regelbunden stickning. Sticka spetsar du behöver välja garn som är av fin tråd, som en allmänt känd som baby eller grepp garn. Undvik chunky garner som kommer att skymma laced design.

Se till att du också har rätt stickor, helst ett par i en liten storlek, t. ex. 0, 1 eller 2. Större stickor kan vara lämpligare för andra typer av stickning, men de kan vara svårt att hantera när man stickar spets. Forum som skapats speciellt för stickare är en stor resurs. Om du vill lära dig att sticka spets men stöter på problem efter instruktioner, släpp bara ner med en av de platser och du kommer säkert hitta någon redo att hjälpa dig.

Även om du precis har börjat lära sig att sticka spets, kan Internet vara din bästa källa. Gratis mönster och steg-för-steg instruktioner finns överallt, och även en nybörjare Knitter kan hitta något att ta itu med på hennes första försök. Vuxen-utbildningsprogram inom designskolor, lärande bilagor och andra centra erbjuder också stickning klasser ofta. Sök efter en som specifikt lär ut hur man sticka spets, eftersom många kommer att ge dig grunderna i stickning men får inte täcka särskilda typer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.