Hur kan jag göra min egen Lip Balm?

Det verkar som om världen är fylld med små rör och små krukor av läppbalsam. Du kan hitta läppbalsam i specialbutiker, spa, vackra barer, butiker narkotika, och även bönder marknader. Med smaker från surt äpple till lavendel och toner från ren brons till lila passion, det läppbalsam alternativen är oändliga. Men med rätt verktyg och lite kreativ kommer, kan du göra läppbalsam rätt i ditt eget hem. Inte bara är det kul att göra en egen läppbalsam, men rör av ditt eget recept göra en fin present. Om du bestämmer dig för att du vill att din egen läppbalsam, måste du ha följande utrustning till förfogande:

  • En kamin topp
  • En dubbel panna
  • av glas eller plast Droppers
  • Mätning skedar

Dessutom behöver du förpackningsmaterial för din läppbalsam när den har skapats. När du gör din egen läppbalsam, ska du välja den behållare som du gillar bäst, så att den färdiga produkten är precis som du vill det. Du kan välja mellan plast badkar eller tuber. Metal badkar finns också. Om du vill anpassa eller märke dina läppbalsam, måste du också etiketter som passar din behållare. är Läppbalsam består av en solid bas blandas med oljor. Den vanligaste grunden för att använda är bivax. Några av de bästa oljorna att använda är olivolja, mandelolja och ricinolja. Generellt, när du gör ditt eget läppcerat, kommer du att använda 2 delar vax och 4 delar olja. Däremot kan du arbeta med detta nyckeltal för att få en konsistens som passar din smak. Vidare skapar varje typ av olja ett något annorlunda effekt, så prova några olika typer för att se vad du gillar bäst. Förutom basen på läppbalsam, kan du lägga till ett antal olika ingredienser när du gör din egen läppbalsam. För doft och en smak, överväga att tillsätta några droppar eterisk olja till din läppbalsam. För lite av sötma, tillsätt en klick honung när du gör din egen läppbalsam. En bit av vitamin E olja är bra för huden. Om du vill ha lite färg när du gör ditt eget läppcerat, helt enkelt lägga till några monteringsfärdiga läppstift till mixen. Om du bestämmer dig för att göra din egen läppbalsam, kommer du troligen att omfatta några eterisk olja. Några av de vanligaste och bästa oljorna för läppbalsam är pepparmynta, mint, vanilj, lavendel, kanel, tea tree, och rosmarin. Du kan också prova kombinationer av dessa oljor för att hitta ett recept som passar dig bäst.

När du har bestämt vilka ingredienser du ska använda för att göra din egen läpp balsam, behöver du bara koka upp den och ransonera det i din behållare. Det första steget är att smälta din databas och olja i vattenbad. Se till att hålla blandning då ingredienserna smälta. När grunden är en bra konsistens, tillsätt några droppar av en eterisk olja eller oljor enligt ditt val. Sedan försiktigt ut smeten i din behållare. Så snart den blandningen har fastställts, kommer du att ha din egen läppbalsam!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.