Hur kan jag göra en Sock Puppet?

Barn älskar dockor och njuta interagerar med dem i marionett visar och tider berättelse. Planerar en marionett farkosten är ett utmärkt sätt att avvärja tristess när barnen är begränsade till huset på grund av vädret. Det finns många typer av dockor i världen i dag, men inte alla av dem kan göras från objekt hittades runt huset. Sock Puppets är ett av de enklaste typerna av dockor som kan göras. Det kräver bara med hjälp av olika produkter som kan vanligtvis hittas i genomsnitt hem. Göra en strumpa docka är en perfekt regnig dag verksamhet för barn eftersom det tillåter dem att vara kreativa och tillåter kul att fortsätta när det marionett görs.

Titta runt huset för en gammal strumpa att göra strumpan marionett. De flesta hushåll har flera enkla strumpor liggande eftersom strumpor har en konstig vana att få skiljas från sina kompisar. Om det inte finns några gamla sockor i huset, gå till en dollar butik och köpa ett par. Efter att ha konstaterat en strumpa, börjar samlas farkoster material för strumpan marionett för att ge det lite personlighet. Gammal knappar, garn, rester av tyg, googly ögon och kände alla utmärkt produkt att använda en strumpa marionett.

strumpan ska rymmas på handen. Kontrollera att personens fingrar är inne i tån på strumpan. Samla en del av strumpan mellan tummen och handflatan. Detta kommer att vara chef för strumpan marionett. Använd hantverk lim och limma två knappar i ansiktet. Placera knapparna nära knogarna på handen. Detta kommer att fungera som marionett ögon. Om så önskas kan googly ögon, brukar finnas på fartyg butiker, användas. Sedan tar du en annan knapp och limma fast den till den plats där en näsa ska vara. Skär en bit filt i en triangulär form och limma fast den i munnen av marionett. Klipp några garn och limma upp till toppen av dockan huvud.

Gör marionett noggrannare genom att lägga till andra objekt till den. Använd bitar av tyg att göra en hatt, hår, halsduk, slips, skjorta, klänning, eller andra tillbehör. Överväga om de marionett örhängen eller ett halsband. Örhängen och halsband kan göras från hantverk skum, knappar, eller kartong.

När dockan är klar, hjälpa barnen att göra mer marionetter. När de har skapat en avgjutning av dockor, de kan sätta på en dockteater. Barnen kan skriva sina egna manus, skriva låtar, skapa landskap och enaktare ut med sina dockor. Hjälp ett barn göra en strumpa marionett, och hon kommer att ha en leksak som kommer att ge henne med timmar av kreativ lek.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.