Hur kan jag göra en Candy Krans?

Det är möjligt att göra en godis krans för en relativt låg kostnad i ganska kort tid. Plus, gör en godis krans kan bli riktigt kul! Candy kransar göra stora hemgjorda semester och presenter värdinna. Även om en grundläggande godis krans kan göras av lindade hårt godis bundna till en tråd ram, kan resultatet faktiskt vara mycket glamorös om du väljer godis och band noggrant. En idé att titta godis krans elegant är att hålla sig till ett färgschema och /eller smak tema. Till exempel, om du gillar choklad och kaffe välja godis i de smaker som har omslag i olika nyanser av brunt och guld. Det finns många godis därute som passar den beskrivningen och du kan använda många olika former så länge de färger och smaker är likartade. Lägg till ett vackert band båge till den nedre kanten av krans för perfekt finish. Att göra en söt present till en saltvatten Taffy älskare, kan du göra en godis krans med band och en båge att samordna dem dreamy pastell Taffy färger. Ribbon med en skimrande yta kan vara en fin touch på denna typ av godis krans. Var inte rädd för att vara kreativ när du gör en godis krans! Till exempel, om du gör en krans med klubbor med hårda karameller eller två bundna på samma ställen på vardera Lollipop stick, kan slutresultatet bli riktigt intressant om klubbor alla strålar utåt.

Du kan köpa en metall krans, men många använder byglar tråd rock och en wire cutter. Du kan klippa ut och böj tråden i cirklar och om du gör olika stora cirklar kan man ha en dubbel eller tredubbel lager tråd ram om du använder tunnare tråd att hålla cirklar tillsammans. Beroende på storlek, en enda tråd krans kan ta ca 40 eller 50 hårda godis.

Curling ribbon kan fungera bra för att fästa den godis på kabeln form. Du kan borsta håret efter att du först center var godis i band som du knyter den. För utseende av en grönskande krans, kan du använda grön förpackade karameller och gröna curling band och sedan kluster av färgat godis som accenter. När du gör en godis krans, ett bra alternativ är att fästa en mini sax till krans med band.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.