Hur kan jag göra Homemade Clay?

Så det är en regnig dag och barnen skriker efter något att göra. Mamma har verkligen andra saker hon måste göra, men barnen är påträngande. De är uttråkad! Vad kan en uppfinningsrik mamma göra för att hjälpa sina barn tillbringa tiden, särskilt om de har passerat en ålder av Play-Doh? Kan hon göra hemgjord lera? Receptet för att göra hemmagjord lera är enkel och har använts av betyg för desperata mödrar under åren.

Receptet börjar med mjöl, salt och vatten. Take 2 koppar (454 g) mjöl och blanda den i en skål med 1 kopp (227 gram) salt. Tillsätt 1 1 /2 msk olja och 1 kopp (237 milliliter) vatten och sakta rör i mjöl blandningen tills den har en mjuk konsistens. That's all there is to it!

Många andra recept finns att göra hemmagjord lera, men det mest grundläggande man är bra för barn och vuxna. Äldre barn kan hjälpa till att mäta de ingredienser för att göra hemmagjord lera, medan yngre barn kan hjälpa rör om och införliva blandningen till en deg boll. En vuxen kommer att vilja låta barnen mögel sin lera på vax papper, för att minimera sanering. Efter det är barnet begränsas endast av hans eller hennes fantasi. De kan göra skålar, kastruller, stekpannor, djur eller lera smycken-vad de tycker är bra då. Det underbara med hemlagad lera är att det är lätt att använda, och kan antingen vara färgad under mixningen processen med ett par droppar av livsmedel färg, eller så kan målas senare. När konsten avslutats, mamma eller pappa måste baka skapelserna i en 250-graders Fahrenheit (120 grader) ugn i 45 minuter till en timme. När konsten har svalnat, kan det målas och shellacked att göra det mer permanent.

Barn har använt detta recept att göra hemgjord lera och skapa Christmas ornament i år. Degen övrigt kan också rullas ut och fräsar cookie används för att forma ornament. En prydnad hål kan göras i toppen av prydnad före bakning, och bör hålla öppet under bakningen. Med denna enkla recept att göra hemmagjord lera, kan en mamma alltid besvarafrågan "Vad kan vi göra?"


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.