Hur kan jag dekorera Papper?

många olika tekniker, från enkla till extravaganta, finns att dekorera brevpapper. Börjar med tjockt papper eller hantverk papper, kan du använda grundläggande båtar objekt som stämplar, till metalliskt pennor, markers, klistermärken scrapbook och glitter dekorera kort för speciella tillfällen. Använd dekorativa hål slag och Scalloped saxar för att skapa formade kanter och mönster för att dekorera brevpapper. Skum tejp kan användas för att skapa flerdimensionella mönster.

Tie rafia genom stansade hål eller pilbågar lim tillverkat av rafia på ett kort. Använd kalligrafi eller elegant handstil att piffa upp brevpapper. Du kan även använda en symaskin för att sy en kant runt brevpapper eller kuvert. Många metoder för dekorering av kort, papper och kuvert med frimärken, markörer och saxar specialitet är så enkla att barnen kan dekorera pappersvaror. Köpt schabloner finns i många former och är enkla att använda för att dekorera brevpapper. Använd torkade blommor, ormbunkar, eller blad för att skapa dekorativa brevpapper med en natur tema. Flat inför blommor som prästkragar, petunias, penséer och viola är bra val för att dekorera brevpapper objekt. Välj papper som kompletterar blommor eller blad du har valt. Applicera ett tunt lager av lim med en liten pensel och bifoga blommor eller blad av papper eller kuvert. Pincett och tandpetare är användbara när man arbetar med sådana känsliga objekt.

Många stämplar finns individuellt eller i set i en mängd olika mönster och teman, från eleganta blommor och snäckor till whimsical djur och seriefigurer. Stämpling kan vara grundläggande, med enda färg bläck eller extremt utarbeta, innehåller andra konstnärliga tekniker. Relief utskrift liknar stämpling i tryckfärg på en upphöjd yta bild och sedan rullade eller stämplade på pappret.

Specialized papper såsom pergament, ett genomskinligt papper som kan användas som ett överlägg och tryckte bomull skapa vackra brevpapper. Vellum klistermärken finns också. Präglat papper, som tas upp som en tapet, är bra för specialeffekter och accenter. Terrakotta cookie formar som används med tryckt papper och vatten skapar ovanliga tryckte bomull kort.

Om du vill lägga till en mycket speciell touch, användning quilling, även känd som papper filigran, att dekorera brevpapper. Quilling är en häfdvunna farkoster där användaren rullar smala remsor av papper runt en pin-liknande verktyg i en cirkel, och sedan formar dem till tredimensionella konstruktioner. FRIVOLITETER, en form av spets göra där tråden är knuten till antingen en ring eller en kedja, kan också användas för att dekorera brevpapper. Med pergament och omslagspapper, kan du skapa vintage-look kuvert för att hålla ditt nyinredda hantverk.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.