Hur kan jag bygga ett pokerbord?

ett pokerbord är en nödvändighet i alla kortspelare hushåll. Det kan passa flera personer till ett roligt spel av poker eller andra kortspel. Tyvärr ett pokerbord kan vara dyra att köpa. Lyckligtvis för den genomsnittlige gör-det-själv-person, är det lätt att bygga ett pokerbord. En person kan bygga ett pokerbord att tillgodose alla spelrummet bekvämt. Det finns några grundläggande verktygen som behövs för att bygga ett pokerbord. De omfattar ett pussel, slipmaskin, måttband, sladdlös borrmaskin, spray lim, häftpistol, sandpapper, träskruv och en hastighet kvadrat. De byggmaterial som behövs för att bygga ett pokerbord är två ark 4 fot (121,9 cm) med 8 fot (243,8 cm) plywood, flera varv av filt, skumplast och vinyl, och en uppsättning fällbord ben. Storleken på det virke som behövs är beroende av storleken av pokerbordet och som byggs.

börja bygga ett pokerbord genom att skära ett av de stora bitar av plywood till en oval form och önskad storlek. Detta kommer bordsskivan. Låg den över den andra halvan av plywood och spåra den med en snickare penna. Sluta med pusslet.

Fortsätta att bygga ett pokerbord genom mätning 5 inches (12,7 cm) i den andra halvan och skär annan oval. Den yttre del blir räcket till pokerbordet. Den mindre inre ovala har avsatts för att lägga till stöd till bordet senare.

Mark 1 tum (2,5 cm) hela vägen runt det stora ovala som bröts först. Använda sladdlösa borr, göra hål i ytterkanten av linjen och sätter i sticksåg. Klipp runt 1 tum (2,5 cm) omkrets och ta bort ringen. Detta kommer att användas för de lägre relingen. Använd träskruv, fästa den övre och nedre räcken ihop och ställa undan. Fäst små inre ovala, som togs bort när du klipper övre räcke, till bordsskivan med träskruv. Fäst fällbord ben till små ovala på undersidan av bordsskivan. Vänd tillbaka över och jämna ut trä med sandpapper eller en elektrisk slipmaskin.

Klipp skummet att storleken på bordsskivan och säkra med ett spray lim. Täck skum och bordsskivan i sammet och sträcka fram tight. Vänd bordsskivan över, sedan häfta ihop sammet till trä.

Klipp två bitar av skum vid sidan av räcket och en för toppen. Spraya räcket med spray klister, sedan fast skum. Täck toppen och sidorna av räcket i vinyl och dra tills det passar perfekt. Vänd på räcket över och häfta ihop vinyl till botten med det.

Lägg räcket över bordsskivan. Det bör vara centrerad och jäms med kanten på bordsskivan. Krypa under pokerbordet och fästa räcket till bordsskivan med hjälp av bultar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.