Hur kan jag bygga en Smycken Wardrobe?

En smycken garderob är mycket lik en kläder garderob. Det är en samling av stycken noggrant utvalda för att spegla din smak, stil och vem du är. Du kan bygga ett smycke garderob genom att samla speciella bitar av smycken att bära med er kläder garderob. Det första du bör tänka på när man planerar ett smycke garderob är vad du verkligen älskar. Vad skulle du ha om pengarna inte fråga? Skulle du droppa i diamanter eller glimmer i guld? Om du inte är säker på vad smycken du verkligen älskar, ta lite tid att bläddra igenom smycken webbplatser, kataloger och butiker. Efter ett tag märker du antagligen ett mönster som utgör vad stilar av smycken du älskar stället för att bara tycker är attraktiv.

Nästa behandling i smycken garderob planering är din budget. Om du älskar dyra smycken, men har inte råd kan du fortfarande köpa kostym smycken i liknande stilar samtidigt som du sparar pengar för att köpa kvalitet bitar. Välj det bästa kostym smycken du har råd. Om man tittar på nuvarande bitar av smycken som du bär är en bra idé när man planerar ett smycke garderob. De flesta människor tenderar att bära smycken bitar regelbundet eftersom de båda älskar dem och de delar fungerar bra med deras kläder stilar. Om du tänker på varje bit du brukar bära ofta om varför du bär det ofta, som kan hjälpa dig till att skapa ett smycke garderob som du får mycket användning av. är en smycken garderob betytt för dig att bära ofta, precis som kläder garderob. Om du inte sätta tanken och analysen i planeringen, får bitarna hamna oanvänd längst ned i ditt smyckeskrin och det är inte poängen. Planera och välja smycken som du bär ofta i olika kombinationer accent din favorit kläder bitar.

Köp den bästa kvalitet du har råd med, oavsett om det är kostym eller ädelstenar. Innan du köper något smycken, fråga dig själv om du verkligen älskar dem och om de gör ett uttalande om vem du är och den bild du vill projektet om dig själv. Om svaren är ja, har du en bra bit för att starta dina smycken garderob på och du kan fortsätta att bygga en Mix and Matchinsamling av smycken bit för bit!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.