Hur kan jag Vattentät Canvas?

Om du undrar hur vattentät duk, är den goda nyheten att det verkligen finns ett par olika sätt att du kan slutföra den här uppgiften. Här är några förslag på tätskikt duk och se till att en torr tid hade alla.

Canvas faktiskt redan har vissa grundläggande vattenavvisande egenskaper. Även om inte vattentät i sitt naturliga tillstånd, inte låna ut materialet i sig mycket väl för behandlingar som gör att fibrerna att stöta bort vatten i stället för att göra det möjligt att gradvis sippra igenom materialet. Dessutom kommer vattentätning processen bidra till att parera mögel, som kan skada duken över tiden. Bygger på dessa vattenavvisande egenskaper är det snabbaste och enklaste sättet att vattentät duk.

Använda en spray-on produkt som innehåller en fluorpolymer formel kommer att resultera i helt vattentät duk på nolltid. Applicera produkten jämnt och låt duken torka ordentligt. Du kan testa egenskaper vattentät duk genom att hänga upp den på en utomhus linje eller träd lem och kasta en hink vatten på duken skalet. Om vattnet pärlor utanför duken, då vet behandlingen fungerade. Om inte, torka bort duken och upprepa under beläggningen.

När du använder en spray-on produkt, se till att det inte innehåller kisel. Anledningen till detta är att de flesta duk är åtminstone delvis görs med akryl fiber. Den kisel tätningsmedel kommer bara bryta ner akryl fibrer, lämnar duken känsligare för fukt än den var före behandlingen. En oljebaserad tätningsmaterial är också ett bra sätt att vattentät duk. Det finns flera utmärkta typer av denna form av tätningsmedel som kan tillämpas på duken med en smärta pensel. Enkelt sprida ut duken och tillämpa tätningsmedel. Låt produkten torka på duken, sedan testa den med en skvätt vatten. Den vattentäta duk bör tillåta vattnet att köra rätt ut. En fast tumregel när man använder någon metod duk tätskikt är att se till att du är i en väl ventilerad plats under processen. Oavsett vilken typ av vattentät producerar ämnen som du använder, kommer det finnas någon rök. Om det alls är möjligt, genomföra dina vattentät duk projektet utanför. Som extra morot, några av de ämnen som används för att behandla duk kan skada ditt golv eller gärna på trämöbler. Håll det enkelt och säkert genom att ta projektet utanför.

Tänk på att det inte finns något sådant som en permanent vattentät duk beläggning. Med tiden kommer du behöva upprepa behandlingen igen, om du äger duken posten tillräckligt länge. Men under normalt slitage, borde du inte vattentät duk ex mer än en gång per kalenderår.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.