Hur kan jag Planera en Treasure Hunt?

Vare sig du vill planera en skattjakt för vuxna eller barn, är det ett utmärkt sätt att ge timmar av underhållning. Att börja planera en skattjakt, göra en lista med objekt som deltagarna behöver hitta. Du kan komma med ett tema och väljer objekt som motsvarar det temat, eller du kan välja slumpmässiga objekt.

Nästa komma med en lista över spelreglerna, såsom förbud tävlande att köpa saker från en närliggande butik. Inkludera gränser. Klargör om spelarna får be grannar eller folk på gatan för poster för skattjakt eller om de bara kan använda föremål. Barn måste ha tillsyn av en vuxen för en skattjakt som går utanför deras dagliga gränser, särskilt om de kommer att interagera med andra människor.

Bestäm om du vill deltagarna att tävla som enskilda eller grupper. Det är bäst att välja lag om barn deltar i skattjakten, så att de kan hålla ihop. Du kan välja att välja kaptener och låt dem välja sina gruppmedlemmar. Children's team bör ha en vuxen gruppledare. Lämna ut listor med en till varje spelare eller varje lagkapten. Med varje lista, ger en penna eller en penna för att markera objekt skattjakt bort från listan eftersom de erhållits.

Informera tävlande eller ledare, oavsett om de behöver checka in efter att lokalisera varje objekt eller efter alla punkter på listan har hittats. Om du väljer det senare, sätta en tidsgräns inom vilken alla lag eller tävlande måste återvända till ursprungsplatsen. Om ingen person eller grupp har samlat in alla objekt på listan före utgången av tidsfristen, enskilda eller lag med flest poster vinner skattjakt.

Om du föredrar ett annat format för din skattjakt, skapa en skattkarta med massor av ledtrådar som leder deltagarna till en specifik plats. Oavsett vilken person eller grupp anländer till platsen först samlar skatter och återgår till utgångspunkten, vinner. Skatten kan vara en inslagna paket, som endast kan öppnas när det anländer till utgångspunkten. Vinnarna får behålla innehållet i skatten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.