Hur jag ha en romantisk middag?

som värd för en romantisk middag för en dag, jubileum eller bara därför att du behöver tänka på den mat du kommer att tjäna, atmosfär du vill skapa och graden av formalitet du vill ha. En romantisk middag är ett underbart sätt att visa en make eller andra större att du uppskattar dem och vill göra dem lyckliga. Medan du tar ut dem till en restaurang är förvisso trevligt, det går inte att förneka den kärlek och kraft som går in för att öppna en speciell middag bara för er båda. i form av mat, bör du tillgodose dina romantisk middag till de gillar och inte gillar på din partner. Om de har alltid velat prova en viss mat, som ratatouille, är din middag en perfekt tid att prova det. Tro inte att din meny måste vara täppt eller traditionell. Om din andra större har alltid vaxat vältaligt om en köttbulle macka från en deli i sin hemstad, prova särskild beställning det åt dem, eller ringa Deli och be om deras recept. En av de mest romantiska saker du kan göra är att visa att du lyssnar på de gillar och ogillar.

För drycker, varför inte prova att blanda ihop sina favorit cocktail för din romantisk middag hemma? Om du inte vet vad de vill eller tror att det kommer i konflikt med smakerna i din måltid försöka göra en klassisk drink med romantiska namn, som en sex-on-the-beach, en vit riddare, eller en kärleksdryck. För icke-alkoholhaltiga drycker, prova mousserande äpple eller bär cider. Återigen utesluter romantik inte förtrogenhet. Om din älskling är en chokladmjölk djävul, fyller en champagne flöjt med den och lägg en klick vispad grädde.

Även om din romantisk middag Menyn består av deras favorit burritos och en läsk de älskade som barn, kan en god atmosfär ta en middag från mysig till romantiska på nolltid. Ljus är alltid söt, men inte använda starkt doftande sorter, eftersom de kan överväldiga aromerna av din middag. Blommor från trädgården eller från en florist kommer nästan alltid gå över väl och tillsätt en touch av skönhet även på en varje dag vardagsrummet eller köket. Överväga möjligheten att lägga en inramad bild av två av er på displayen, för att påminna dem om vad din romantisk middag firar. Om du vill ha musik, välj något fredligt som inte stör konversationen och njutning. Om du vill ställa ditt bord, bredde ut en vacker duk och bryta ut de goda Kina. Om du har en utomhus romantisk middag eller picknick, ska du ta med en marktäckande stor nog att hålla mat och er två. Också överväga att lägga en extra filt, om du vill gosa och titta på stjärnorna komma ut.

Det viktigaste du kan göra för att göra en romantisk middag till en framgång är att göra det om den andra personen. Genom mycket uppmärksam på din partners gillar, ogillar och ambitioner, kan du skräddarsy kvällen för dem och visa hur mycket man är uppmärksam. Om din signifikant andra är en film-buff eller aspirerande filmare, klippa ut en Hollywood-stjärna av papper och skriva sitt namn på den för en tablett. Om han är en sportfantast, planera din middag ett par timmar innan en nyckel spel, så du kan äta tillsammans och sedan titta tillsammans. Det mest romantiska man kan göra är att erkänna hans eller hennes individualitet och arbeta i alla delar av kvällen tillsammans.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.