Hur jag Reparation Sprickor i väggar?

Oavsett om dina väggar är gips eller Gips, fastställande av små till medelstora sprickor kräver några verktyg och enkla instruktioner. Vanligtvis sprickor resultatet av ett hus naturligt att landa på dess stiftelse, skumpande en vägg med möbler, eller en mindre jordbävning. Du kan reparera sprickor i väggar som är kosmetiska genom väggen se presentabel ut, men ibland sprickor som visar allvarligare skador på reglar eller bjälklag. Det första steget för att reparera sprickor i väggar är att bedöma om du har gips eller Gips, även kallad sheetrock, gipsskivor, eller Wallboard. Endast äldre bostäder var färdig med gips, en goopy ämne som spreds noga på spaltgolv styrelser kallas svarv. Gips allmänhet sprickor och smular om du försöker hamra en spik i den, medan Gips är gjord av små samlade material och gips inbäddad mellan två pappersark. Gips kommer inte spricka med spik eller skruv.

Reparera puts och sprickor Gips är liknande processer. Med gips, kan förändringarna i fukt orsaka en svarv styrelse att dra sig ur dubbar när spikarna förlora sitt grepp. Om det verkar vara en skev vägg medföljer spricka, först måste du bifoga svarven med spikning mer spikar genom både gips och svarv. Sedan kan hårfäste sprickor fyllas. Ett plåster pasta kommer antingen komma i ett pulver eller färdigblandad från ditt hem förbättring butik. Använda en SPACKEL, fylla sprickorna med en liten mängd pasta. Efter den torkar, kan du sand den och måla området.

Gips reparation mer eller mindre följer samma steg. Plåstret förening kommer att vara ett annat material dock, ibland kallad gemensam förening eller spackling kitt. Gips kommer också att motstå mer slipning, så tveka inte att spackle i två steg. Den första fasen kommer ungefär fylla hålet, men den andra ansökan kommer att göra ytan identisk med resten av väggen. Däremellan, sand med en mycket fin sand specificerade för användning med drywall. Om du svepa sandpapper runt en bit skrot trä, kommer du att göra en plan yta och undvika bildar diken eller dips på väggen. Ibland större sprickor både i gips och drywall måste rensas från skräp . Med en brukskniv, skär ut ett dike något större än den spricka och sedan borsta det med en pensel för att få bort damm och smuts. Plåstret putty kommer att ha mer yta att limma på när den spricka är tillräckligt stor. Applicera pasta som tidigare, efter det med färg. För att reparera sprickor i väggar som är mycket stora, behöver du lite mer struktur för att göra reparationen stick ordentligt. Det är där lapp band, även kallad mesh band eller gemensamma band, kommer väl till pass. Klipp tillräckligt för att täcka spricka och utvidga några inches i vardera riktningen. Nu använder mer kitt och en bredare SPACKEL att du trycker på klistra in djupt i sprickan med diagonalt streck som korsar vinkelrätt mot sprickan.

När du reparera sprickor i väggar, om de till slut kommer tillbaka några månader senare, blir större, eller har sällskap av sprickor i andra delar av väggen eller i taket kan det vara ett tecken på ett större problem. Kanske dina reglar är böjer på grund av extrem fukt. Hållfasthet ditt hus kan äventyras, så vid den tidpunkten är det bäst att konsultera en huvudentreprenör som kan diagnostisera orsaken.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.