Hur installerar jag Trä Golv?

Det finns ingenting som gör ett hem mer elegant än att installera trägolv hela. Jobbet är inte svårt, inte heller alltför dyrt. De flesta husägare, om de alls händig, kan installera ett trägolv av dem själva. Men gör jobbet kräver tålamod och uppmärksamhet på detaljer. Innan du börjar installera trägolv, avgöra vilken typ av golv är önskvärt. Saker som färg, spannmål och avsluta bör genomtänkt. Är ett äkta trägolv vad som önskas, eller kommer billigare laminatgolv arbete? Är utmärkande utseende av parkett eller bambu önskad?

Installera trägolv korrekt, är subflooring kritisk. Är underlaget plywood, betong eller original trägolv? Hardwood golv kommer att spikas på plywood, limmad på betong, och några laminat kan helt enkelt vara "flytande" jämfört med det ursprungliga golvet, fast förankrad bara genom det höga trycket på tungan och not konstruktion. När förberedelserna för installera trägolv, att vara säker på att underlaget är rent och torrt. I fråga om ett trägolv som över plywood, är bond paper som först minimera gnisslande och ger en extra nivå av skydd mot fukt. Detta preparat är avgörande för att säkerställa enkel installation, samt en stram, färdig look. Den första kursen av brädor, bör läggas parallellt med den längsta väggen i rummet, med spåret mot väggen, och placerade ungefär?-tum (. 64 cm) till?-tum (1,27 cm ) från väggen för att sörja för expansion. Mät och såga ut en styrelse att avsluta längden på den första kursen, och använda resten av ändstycke för att börja den andra kursen. Den första kursen bör, om de inte är förankrade med tejp, spikas för hand. är nästa kurs som vid sidan av de första, gängade dansa till tunga, och de båda kurserna försiktigt ihop med en gummiklubba för att engagera tungan i den första kursen med spåret på den andra. Den andra kursen är sedan spikades upp på en plywood underlaget med en golv-Spikpistol. Spikarna fördelade ungefär åtta inches (20,32 cm) längs hela linjen, och tre till fyra inches (7,62 till 10,16 cm) från ändarna. Man måste sörja för att inte repa golvet med Spikpistol. Se till att ändarna är spridda minst sex inches (15. 24 cm) längs respektive kurs för att undvika bunching slut bitar.

är den sista kursen som, liksom den första, placerade?-tum (. 64 cm) till?-tum (1,27 cm) från väggen, och även hand spikad. Spiken hål i både första och sista kurser bör fyllas med ved kitt i slutet av jobbet. När väl om man inte installera trägolv, resultatet är väl värt mödan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.