Hur installerar jag Laminatgolv?

laminatgolv har blivit alltmer populärt på senare år. Som golvbeläggning alternativ som kräver mindre underhåll än mattor och andra typer av golv, laminatgolv finns i många olika färger och stilar. Golvet kan likna naturliga trägolv samt ge intryck av andra typer av golv. Lyckligtvis har nästan vem kunskapsnivå för att installera laminatgolv, som är en perfekt helg projektet. Innan du börjar installera laminatgolv, är det viktigt att montera dina verktyg och material. Tillsammans med ditt val av golv, behöver du en gummiklubba, hammare och spik, stoppning går under golvet, en brukskniv och en sticksåg att trimma delar av golv. Ett måttband och en pull bar kommer att genomföra de viktigaste som krävs för att göra jobbet. För att installera laminatgolv, är det nödvändigt att förbereda det utrymme där du kan placera golv. Detta innebär att man tar upp mattor och stoppning, liksom för rengöring de kala golvet noggrant. Det är också viktigt att se till att alla matta nubb avlägsnas och att golvet är så jämn och mjuk vid beröring som möjligt. Samtidigt ska du ta bort baseboards innan du påbörjar själva installationen. med de verktyg och material som samlats in och golvet ordentligt förberedda, är det dags att börja själva installationen. Ditt första steg är att bygga ut och säkra stoppning. Kontrollera att det inte finns några bubblor eller rynkor i stoppning. Eftersom ett laminerat golv är i huvudsak ett flytande golv, en jämn nivå stoppning är nödvändig för installationen.

skillnad om kakel, kommer du vill börja på en vägg. Använd distanser för att lämna ett utrymme fjärdedel tum, vilket gör att du kan placera baseboards på plats, liksom medger ett visst nivå golvet när du går. Du kommer att upptäcka att du kan installera laminatgolv genom att ansluta de enskilda delarna. Många typer av laminatgolv, i synnerhet trägolv, snap tillsammans med en tunga i Groove design. Som ni gå med i bitar, använd Mallet att knacka försiktigt på avsnitten, vilket bidrar till att säkerställa att den passar är klar. Fortsätt processen tills den motsatta väggen har nåtts. Kom ihåg att använda spacers för att möjliggöra kvart tum utrymme också. Den svåraste uppgift du kommer att stöta på när du installerar laminatgolv har att göra med dörröppningar och infällda områden i rummet. Här kan du behöva använda de sticksåg eller brukskniv för att trimma en sektion för att passa. Använd måttband för att ta exakta mått. Om nödvändigt, tillsätt lite trälim till ändarna på de avsnitt som når in i dörren. Detta bidrar till att hålla dem på plats och blir lätt att omfattas av tröskeln eller behålla remsor du ska installera senare. När alla delar är på plats, har du ytterligare en uppgift. Promenad över golvet försiktigt. Tanken är att se till att delarna är kvar gick korrekt och att det flytande golvet fungerar som en solid enhet. När du är säker så är fallet, kan du gå vidare till slutfasen och installera baseboards. Se till att ta bort distanser innan sätta baseboards på plats, och inte spik i delar av golvet, eftersom detta kan hämma liten rörelse av flytande golv.

Du kan installera laminatgolv i ett genomsnitt storlek rum i en dag eller mindre. Detta gör uppgiften lätt åstadkommit en helg projekt. Medan uppgiften tar lite tid och ansträngning, är slutresultatet ofta värt den tid och möda.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.