Hur installerar jag Baseboard Uppvärmning?

Baseboard uppvärmning är mycket vanligt i Nordamerika hem. Dessa enheter är en diskret och kostnadseffektivt sätt att hålla behaglig rumstemperatur. Det finns två typer av Baseboard uppvärmning: fast och mobil. Varje metod har styrkor och svagheter som påverkar ditt beslut att köpa Baseboard värmare.

ständiga Baseboard värmesystem installeras som enskilda rum enheter. När du konverterar en äldre hem till modern användning, är det mycket vanligt att installera Baseboard värmeelement i varje rum. Denna metod är att föredra att installera centralvärme, vilket kan vara ganska dyrt i en äldre hem, på grund av begränsningar i rymden. För att installera ett system Baseboard uppvärmning, mäta storleken på rummet och sedan köpa en värmare som kan värma en lokal av den storleken. Välj en plats som har enkel tillgång till ett eluttag och se till att det är på samma sida som den kontakten. Följ instruktionerna i paketet för att säkra Baseboard värmaren på väggen eller golvet. Om du installerar ett antal Baseboard värmare i ett hem, ta bort Baseboard Molding som ofta är fäst på väggen. Detta gör värmaren att sitta tätt mot väggen och tar mindre plats. Se till att täcka utlopp för varje brännare ligger i badrummet för att minska exponeringen för vatten. Varje enhet har en temperatur inställning och termostat för att upprätthålla en behaglig rumstemperatur. Många bygga ventilerade utrymmen för värmare och måla för att matcha rummets dekor. Baseboard värmare kräver mindre arbete för att installera än en centralvärme enhet. Det är viktigt med denna typ av värmesystem för att hålla dörrarna stängda så att enheten är uppvärmning av lagom stora utrymmet. Köpa andelar med en inbyggd termostat, så att du kan ställa in önskad temperatur i förväg.

Mobila Baseboard värmesystem är elektriska enheter på hjul. De är oftast kartong formad och är konstruerade för enkel transport mellan olika platser. Denna typ av värmare är mycket kraftfulla och kan snabbt värma ett rum. I ett öppet koncept rymden utan centralvärme, kan dessa typer av enheter vara det mest kostnadseffektiva sättet att värma upp utrymmet.

Mobila värmeaggregat krävas en stor mängd makt. Kontrollera el belastning för kretsen innan du ansluter kaminen. Den vanligaste orsaken till elektriska bränder i bostäder är en överbelastad krets som orsakats av en ansluten elektrisk värmare. Den el betyget för värmaren är tryckt på kontakten själv.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.