Hur hittar jag Free Virkat Mönster?

Gratis virka mönster ger detaljerade anvisningar om hur du skapar ett brett spektrum av virkade objekt, allt från kläder till husgeråd. Virka är en vävning metod som kräver en nål med en krok i änden att väva bomullstråd eller garn till en färdig produkt. Virkning betraktas som ett hantverk i Nordamerika, men är fortfarande ett primärt sätt att skapa kläder i den icke-industrialiserade världen. Det finns fyra platser att få gratis virka mönster: bibliotek, tidskrifter, grupper virka och Internet. En virka mönster är vanligtvis två till tio sidor långt och innehåller en lista med krav, en bild av den färdiga produkten och systematiska instruktioner. Mönstren är ofta klassade enligt svårighetsgrad att hjälpa kunderna vid valet av bästa mönstret att slutföra.

Bibliotek är en stor källa till fri virka mönster. De flesta bibliotek är en del av en större sammanslutning av andra bibliotek och kan se till att material som skickas till din bransch. Denna typ av förfrågan kallas fjärrlån. Du kan virka mönster böcker inom konst och hantverk avsnitt.

Virka tidningar innehåller ofta minst två fria virka mönster. Svårighetsgrad varierar mellan de olika tidningar, och som mönster kanske har en viss stil eller teknik. Gratis tidningar finns också inom hantverks-butik där du köper din virka leveranser. Sök efter gratis tidskriftsabonnemang i din virkade leveranser eller på baksidan av ett virka mönster bok.

Gå med i en lokal virka grupp. Dessa grupper träffas regelbundet för att dela mönster, lära sig nya tekniker, och umgås. Det är ett bra sätt att träffa andra människor som delar ditt intresse för virkning och utöka dina kunskaper på samma gång.

Internet är ett bra sätt att föra samman människor med ett gemensamt intresse. Sök efter virka grupper som uppmuntrar medlemmarna att handelsmönster. Gratis virka mönster är ofta skickas mellan medlemmarna, tillsammans med uppmuntran, tips och översyn av mönstret.

Virka mönster förlag ofta letar efter mönster testare. Kontakt med flera företag och erbjuder sig att se mönster. De kommer att be att få se prov på dina virkning för att avgöra din spelstyrka. Gång accepterade, kommer de att skicka dig gratis mönster för att fullborda. Bolaget kommer att kräva en rapport om mönstret instruktioner och eventuella fel eller brister.

Denna typ av virkning kräver en erfaren virka krukmakare med ett öga för detaljer. Det kan vara mycket roligt, ger en liten mängd löner och en källa till många gratis virka mönster. När du har fått denna typ av anställning har du tillgång till ett brett utbud av gratis mönster.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.