Hur hittar jag Discount Garn?

Folk använder garn för stickning, crewel och andra hantverk, inklusive collage. Vissa människor är alltid gör något med garn, medan det för andra, använder garn en once-in-a-medan sak. En del människor föredrar att använda garn att de har noga valts ut, medan andra njuta räkna ut hur man kan använda sig av sådant garn som dyker upp. Om du letar efter rabatt garn för någon av dessa användningar eller andra, finns det flera metoder som du kan ta, var där en annan strategi. Vilken av dessa strategier intresserar dig kommer delvis beror på vad du tänker göra med garnet. Om du inte behöver ha fullständig kontroll över garn du använder, en långsiktig strategi är att ständigt söka garage försäljning, försäljning gården och begagnade och butiker sparsamhet för garn. I alla dessa situationer är det garn som kan ligga långt under listpriset. Det är dock inte att gå lätt att matcha, om du vill ha mer än vad du ser. En andra strategi för dem som är intresserade av att använda det som dyker upp är att hitta de avvecklade garn linjer eller avbrytas färger. Du kan göra det personligen vid hantverk och butiker garn, och även på Internet. I butikerna kan det finnas en särskild avdelning för garn som inte längre görs och därför reduceras i pris. På Internet kommer många säljare som har specialerbjudanden inklusive avvecklade garn på deras hemsida, och kan också ha en sida för sådana artiklar, och om de är tankeväckande, kommer de att få lägga in en anteckning att du ska veta hur mycket av garn finns kvar i lager. Tänk på att butikerna kan köra on-line Specials eller i-specials butik, så om du menar allvar med din rabatt garn, vill du förmodligen att förfölja både verkliga och virtuella platser.

Köpa garn i bulk är ett annat sätt som du kanske kan få rabatt garn. Sedan något köpt i bulk är allmänt diskonteras, varför inte garn också? Inte varje butik gör detta, köper Smiley's och Hancock Fabrics rekommenderas av stickare. Köpa mill ends-ändarna på rullar av garn, som är tillgängliga, till exempel från Caron, är en annan strategi för att få rabatt garn.

utpräglade lågprisbutiker som alltid erbjuder en rabatt på allt är verkligen ett ställe att söka rabatt garn, både online och i verkligheten. Och glöm inte online-auktioner, till exempel eBay. I juli 202C fanns drygt 12. 000 listor på eBay i kategorin "garn", så det finns gott om val, och om du föredrar att inte ta itu med auktioner, kan du använda "Buy it now"-funktionen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.