Hur gör jag ett Vin presentkorg?

Ett vin presentkorg kan vara en unik och underbar dag för en person som älskar vin, eller människor som helt enkelt förtjänar en gåva med personlig touch och lite elegans. Med lite förberedelser, sätta ihop en kan vara mycket roligt. Att göra ett vin korgen kommer du inte bara behöver en korg och vin, men också engagemang för att skapa en present som definitivt kommer att bli väl mottagen. De poster som åtföljer vinet i korgen kan variera kraftigt och kan kräva lite av forskningen. Den allra första sak att tänka på när du gör ett vin presentkorg är vinet som du tänker bland annat. Detta kommer att vara en central del av gåvan och oftast den dyraste posten, så det är viktigt att det är väl genomtänkt. Fråga dig själv ett par frågor om mottagaren av vinet. Är de vin aficionados, casual vin dricker eller nybörjare? Har de en favorit typ av vin, såsom Cabernet Sauvignon eller Merlot? Ska du köpa en alkoholfri mängd vin? När du har beslutat prisklass och typ av vin, hitta en butik som kommer att bära den perfekta flaskan eller flaskor för din korg. Du kan köpa vin från din lokala mataffär, vin eller sprit butik, och har du tur kanske du råkar bo nära en vingård som flaskor och säljer sina egna viner. För en ännu mer unik touch kan olika typer av vin blandas och matchas. Du kan inkludera en kombination av röda viner, vita viner, dessertviner och andra sorter. Viner kan även kombineras baserat på var i världen eller det land varifrån de kom.

Himlen är gränsen när det gäller gåvor som kommer att åtfölja vinet när du gör en korg vin gåva. Många mataffärer poster är utmärkta för kompletterande särskilda typer av vin, inklusive diverse gourmet kött, ostar, kex, bröd och frukt. Om du ingår regionala viner i korgen, mat från samma område kan vara ett bra komplement. På samma sätt, en bok om vin eller mat som går med dem kan vara en stor post som ska ingå i den perfekta presentkorg.

Korgen för gåvan kan metall, plast, eller den mer traditionella rotting, och kommer att anpassa gåva ännu mer. En fin korg kan även sparas och användas för andra ändamål när vinet är borta. Nästa objekt anser vara tillbehör som mottagaren behöver för att kunna njuta av sin gåva, såsom Stemware, en karaff, servetter dricka, och ett vin Folieskärare. Du kan planera att dekorera korg med saker som en båge, tillsatsmaterial, cellofan för förpackning, och andra personliga detaljer. När du gör en korg vin gåva, bara hålla i minnet att det kan anpassas till de specifika personlighet You eller den person som tar emot det, och glöm inte korkskruv!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.