Hur gör jag en frukt presentkorg?

En frukt presentkorg kan vara en fantastisk present när som helst på året. Men de kan vara särskilt uppskattad under månader då färsk frukt är svårt att hitta. Göra en korg frukt gåva kan vara antingen utveckla eller mycket enkel, och människor endast begränsas av fantasin och frukterna de kan hitta tillgängliga. Den första överväganden när du skapar en korg frukt gåva är stor korg och mängden frukt. Det är bättre att överfyllnad en mindre korg än det är att använda en stor korg som kommer att göra någon frukt presenter titta reservdelar och futtigt. Korgar kan hittas på många ställen; import butiker som Pier One ® and Cost Plus ® är bra ställen att titta. Inte försumma hantverk butiker där det kan finnas korgar i många storlekar. måste viss hänsyn tas till antalet personer i hushållet som skall mottaga fruktkorg. En större familj borde få en större korg, men en liten familj, en enskild person eller ett par, kan det resultera i mer frukt än de kan äta. Överväg att ha två till tre bitar av frukt per person som en bra åtgärd då man utarbetar en fruktkorg. Det är en bra idé att planera att ta med frukt som är relativt varaktig. Äpplen och päron till exempel har gjort företag som Harry och David's ® kända namn. Välj frukt utan märken eller blåmärken, och för päron, för det osäkra mindre mogen sorter. Dessa kommer att mogna när de sitter, men om de är redan mycket mogen, kan de få mosig och bli oaptitlig. Andra frukter som bär sig väl i transportsektorn kan innehålla saker som frodiga ananas, vilket kan ge en smak av tropiska när som helst på året. Överväga några ovanliga frukter också, som melon, papaya, eller en korg med färska bär.

Frukt presentkorg inte bara att omfatta färsk frukt. Människor kan skapa teman genom att lägga till ost och kex, utsökta viner fruktiga (som hamn eller Beaujolais Nouveau), och dessa korgar kan innehålla torkad frukt eller bakverk den funktionen frukt. Lägga tranbär eller banan bröd till några läckra frukter är säker på att uppskattas, som är en kombination av saker som äpplen och skarp cheddarost. Beautiful torkad frukt som dadlar, ananas och aprikoser avsevärt kan lägga till smaker som erbjuds i korgen, och glöm inte konserverad frukt eller sylt och gelé är ett bra komplement för. Enkel blandar göra scones, kex, våfflor, eller muffins kan göra snabba arbete någon frukt, och kan toppad med featured konserver eller sylt också.

En annan bra tillskott för frukt presentkorg är nötter. Välj blandade nötter, lätt rostade mandlar, hela pekannötter, valnötter eller en rad andra områden. Arbetet med att ge olika texturer, smaker, och smaker för att tilltala en hel grupp, som ett sätt att se en frukt presentkorg är mest populära.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.