Hur gör jag en Virkat kudde?

En virka kudde kan lägga till en unik, hemlagad touch som komplimanger alla inredningar. Det vanligaste sättet att göra ett virka kudde innebär virkning ett grundläggande block sy på framsidan av en befintlig kudde. Om du inte vill använda en befintlig kudde, kan du virka också två identiska block, sy ihop dem, lägg till ett foder om så önskas, och sånt dem med poly fylla. En grundläggande torg kudde har en enkel och simpel konstruktion som gör det perfekt för en början Crafter. På grund av sin ringa storlek, en virka kudde är ett bra projekt för att ta med dig när du är på språng. Det första steget är att avgöra vilken typ av kudde att göra. Det finns oändligt många varianter av kuddar för olika ändamål-kuddar accent för ditt vardagsrum och standard kudde täcker för sovrummet, hals-rulle kuddar att ha i bilen under långa drivar. För ett barn att lära sig virka, gör en mindre kudde för hennes dockor eller uppstoppade djur en kul första projekt. Om du har en favorit afghanska mönster, en samordnande kudde lägger en perfekt finish.

Nästa, välj den typ av garn du använder för ditt virka kudde. Kuddar kan göras med hjälp av finaste tråd bomull virka till tjockaste tjockt garn, och allt däremellan. Om du vill att din kudde för att upprätthålla ett striktare form, som rullade form av en hals kudde, vill du välja garn med mycket lite stretch, såsom ren bomull eller ull. Om du föredrar lite mer flexibilitet när du arbetar, akryl garn och akryl blandas har mer att ge, där du kan anpassa hur starkt eller svagt du vill kudden vara fyllda. Eftersom kuddar är små projekt, de är ett bra sätt att prova dyrare nyhet garn som fjäder, päls, och ögonfransar garn, utan att bryta din budget.

Virkat det block som du har valt som ditt mönster. Sy ett enda block direkt på en befintlig kudde, med standard-eller nylontråd. Om du gör en dubbelsidig kudde, virka två kvarter och KASTSTYGN ihop dem på tre sidor, lämna en sida öppen. Sy i ett foder om det behövs och sedan saker med antingen en formade skum form, eller lösfyllnadsprodukter poly fyllning. Sy återstående sidan stängd.

Det finns många ställen att hitta enkla mönster för ett virka kudde. Kolla den fria mönstret ark finns på din lokala återförsäljare eller söka på internet för en mängd olika mönster passar alla typer av garn. Inte begränsa sig till kudde mönster, alla virka mönster som använder ett block design kan anpassas för att göra en kudde. Du kan också göra din egen design med hjälp av grundläggande enda virka stygn, eller använda det här projektet för att praktisera mönster sömmar såsom V-stygn eller popcorn stygn. Möjligheterna är oändliga, så låt din fantasi hjälpa dig att skapa något one-of-a-kind, anpassade exakt hur du vill det.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.