Hur gör jag en Virkat Scarf?

Skapa ett virka sjal är ett fantastiskt projekt för nybörjare och veteraner lika. För nybörjare är det en av de första projekten att de kan producera med en användbar projekt. De som har varit virkning i år kan göra ett enkelt virka projekt snabbt, eller kan använda denna enkla stycke att visa upp sina mönster gör talanger. Den virka konstnär kan välja att göra en halsduk för sig själva eller som gåva för någon annan. Även för dem som just har börjat, är virka scarf ett utmärkt projekt för gift-giving eftersom den enkla formen döljer små fel mycket väl. Anhöriga uppskattar den tid och möda som läggs in i en användbar och genomtänkt gåva som en hemmagjord virka halsduk. Innan du bestämmer dig för projektet är det första du ska göra för att välja den typ av garn som skall användas. Det finns otaliga enfärgade garn tillgänglig som kan användas separat, bytt ut för att skapa ett mönster, eller dubblade upp med en samordnande färg för att göra en tjockare mer färgglad halsduk. Mångfärgade och dekorativa garn är också ett populärt objekt för att producera en virkade halsduk och kan lägga pizazz till projektet. Det finns olika strukturer av garn, så det är en bra idé att köpa ett mjukt garn som kommer att vara bekväm på huden. I allmänhet kommer den genomsnittliga halsduk behöver minst en härva, eller boll, eller garn. Eftersom storlekar dockor varierar, sträva efter att köpa cirka 5-6 uns (140 till 170 g) av garn. En storlek jag virknål brukar fungera bra att virka en halsduk. Om du väljer ett mycket tjockt garn, gå upp en storlek krok. Det finns många typer av virka sjal mönster. Många är tillgängliga online gratis, eller hantverk butiker. För de mest grundläggande scarf möjligt, kan du göra följande.

Gör en slip knut och kedjan ca 15 maskor, eller så många som önskas på bredden på halsduken. Håll noterar hur många stygn väljs. När önskad bredd uppnås, gör en kedjesöm och vrid halsduk över. Den här tekniken är hörnet.

Placera krok i kedjan bredvid hörn och göra en enda virka stygn i denna kedja. Fortsätt att göra enstaka sömmar hela raden. Vid slutet av varje rad ska du räkna stygnen att säkerställa att de har varit lika med den ursprungliga kedjad raden.

Vänd halsduk över och göra en annan rad av enstaka sömmar på toppen av den första, med båda loopar från stygn under. Fortsätt på detta sätt, gör rader av enstaka stygn tills halsduken är längden önskas. På den allra sista virkade raden skära garnet och dra det slut igenom den sista virka stygn's loop. Dra den hårt att knut bort stygnen.

Efter den grundläggande halsduk är färdig, kan utsmyckningar som ull tips eller marginella läggas. För mycket kreativa, kan järn-på mönster eller fläckar läggas till också. Denna enkla virka sjal kan vara så komplicerat eller så lätt som det virkas konstnär önskningar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.