Hur gör jag en Harvest Krans?

en skörd krans kan användas för att dekorera för hösten med ljusa höstfärger och teman som är tänkta att fungera som påminner om skörden. Det är mycket lätt att göra en skörd krans, och krans gör kan vara en stor farkost projekt för människor i alla åldrar. För människor som föredrar att lämna krans gör det möjligt för yrkesverksamma, många företag säljer skörd kransar i olika former och stilar, men det kan vara roligare att göra en skörd krans hemma med speciellt valda dekorationer och ornament.

För att göra en skörd krans, ett antal leverantörer måste monteras. Den första är en krans ram. Det är möjligt att hitta återanvändbara metallstomme tillsammans med vinrankor wreathes, som görs med vinrankor som tvinnats och vävt in i en krans form och torkas. Skum Krans ramar kan utnyttjas för att göra en skörd krans, och människor kan också göra en egen krans ramar med böjda tråd eller filialer. Blomsteraffär tråd och band är också nödvändiga, och det kan hjälpa att ha sax för snipping, tillsammans med tång för böjning av tråd. En mängd olika föremål som kan användas för att dekorera en skörd krans, även torkade blommor och gräs faller lövverk, torkad frukt såsom äpplen, pumpor, röda bär, band, nötter, koner och metall eller plast prydnadsföremål. När du väljer saker att ställa i en skörd krans, är det en bra idé att fundera på hur länge kransen kommer att visas. Äpplen och pumpor, till exempel, kan börja att vissna eller ruttna efter en vecka eller så, om de inte besprutas med ett fixativ. Falsk frukt kan vara en bra ersättning för en krans som kommer att hänga under en längre period.

Wreathmaking börjar med upprättande av en stiftelse, med kransen ram som guide. Fall blad och gräs kan göra en bra bas när de är vävda genom eller trådbunden till kransen ram. Det är en bra idé att skapa en bas som är så jämn som möjligt, med några avsnitt som skjuter ut eller kulle upp, vilket kan kräva en snipping med en sax. Det är också möjligt att göra en blommig höst krans med torkade falla blommor som krysantemum. När basen på kransen har skapats kan ornament kopplas till kransen. Vissa människor tycker att less is more, med ett fåtal objekt kikar ut från bladverket. Andra föredrar att utarbeta lager av dekorationer, packning skörden krans full av symboler för säsongen så att bladen på underlaget är knappt synlig. Valet är upp till individen, och det kan vara en bra idé att tillfälligt placera dekorationer innan ledningarna dem att få en känsla för hur kransen ser ut.

När skörden krans gör är klar kan kransen hängas eller fram till någon som gåva. En skörd eller hösten krans kan göra en utmärkt prydnad för dörren och välkomnade gästerna och göra ett hem känner klädd för årstiden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.