Hur gör jag Easy halvkängor?

Hantverk objekt anses av många vara arvegods, särskilt när det ges till barn vid födseln. Ett av de snabbaste och enklaste projekt att göra för ett barn är Baby tossor. Easy halvkängor kommer i olika former och storlekar, från nyfödda till barn, och kan antingen virkade eller stickade. Det finns en mängd både lätt virka och enkla stickbeskrivningar tillgänglig för den som vill göra ett par enkla tossor, erhållas antingen gratis eller genom att betala en avgift. Det finns några grundläggande skillnader mellan de olika typerna, vilket kan göra det svårt att lista ut hur man bygger dem.

Stickning och virkning är båda typerna av fiber konst. Båda omfattar användning av garn eller tråd, men de använder olika verktyg i byggprocessen. Stickbeskrivningar brukar kalla för stickor, och kanyler kan vara rak, cirkulär eller en uppsättning dubbel pekade nålar. Virka mönster brukar kalla för användning av en eller flera krokar. Någondera typen av projekt, beroende på konstruktion kan använda sig av en väv nål, särskilt om det enkla halvkängor är stickade platt och Crafter behöver söm upp sidorna för att skapa en tredimensionell projekt.

Beroende på den använda verktyget kan garn val varierar. Medel för att lätta garner brukar kallas i mönster för att bygga lätt tossor för ett barn. Skrymmande eller tjockare garn inte används så ofta. Generellt gäller att ju mindre krok eller kanyler, desto lättare vikten av garn som används. Lägre vikt garnerna oftare används för att konstruera släktklenod poster som inte kommer att användas regelbundet, och mellanstora vikter används ofta för funktionell, dag till dag poster.

Fiber val kan också spela en viktig del, särskilt om objektet behöver maskintvätt. Akryl, vilket är en form av plast, kan tvättas i maskin och allergivänliga, men anses av vissa vara klåda eller obekväm. Ull kan förvärra allergier eller ett barns känslig hud, och är inte alltid tvättas i maskin. Bomull är ett perfekt val för enkel tossor, men ger en viss oro, eftersom det kanske inte behandlas för att förhindra brandfarlighet.

Innan du går ombord på ett projekt, ett besök på ett lokala garn specialitet butik rekommenderas. Anställda finns utbildade för att hjälpa till med verktyg och material. De kan också ge vägledning om mönster, hjälp för nybörjare och kan även bidra till att ge vägledning om vilka båtar som är rätt för den enskilda personen eller projektet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.