Hur gör jag Blackout Shades?

Om du inte vill köpa blackout nyanser, finns det flera saker du kan göra för att göra dem hemma. Dessa projekt har varierande svårighetsgrad, hållbarhet, effektivitet och utseende. Homemade blackout nyanser kan vara så enkelt som att tejpa skiktad tidning över fönstren med maskeringstejp, eller så komplicerat som syr egna gardiner.

Om ditt mål är helt enkelt att mörkna ett rum på tillfällig basis, för en besökande barn eller nattuggla, till exempel-taping lager tidningspapper eller tunga svarta trashbags över fönstren med maskeringstejp är en enkel lösning. Beroende på fönstrets solning, kan flera lager tidningspapper behövas för att stänga ute ljuset. Om det finns en gardinstång över fönstret, hänger en mörk, tung ull filt eller överkast blockerar ljuset. Du kan ta dessa och tidningen ner under dagen och lägga upp dem igen när det behövs. Tänk på att solen kommer att blekna tyget om de lämnas i ställe för länge. Om du letar efter strömavbrottet nyanser som är mer permanent och attraktiva, det finns några alternativ att överväga. Det finns flera material som effektivt blockerar ljuset, även plast, vinyl och olika typer av tyg. Om du går till en järnaffär i fönstret behandlingar avsnittet hittar du rullar av material, vanligen tillverkade av PVC (polyvinylklorid, en typ av flexibel plast) som filtrerar bort olika mängder ljus och är avsedda att användas som strömavbrottet nyanser. Vissa kommer att vara "lätt-filtrering", kommer och släppa in lite ljus, medan andra kommer att vara sant "blackout" nyanser. Om du inte vill installera någon hårdvara för att hänga nyanser, kan du enkelt skära en nyans som passar dina fönster själv och bifoga den med tunga självhäftande backed kardborrband.

Även PVC nyanser är mycket effektiva på att blockera ljus, när nya de släpper ut illaluktande rök som kan vara särskilt angeläget om strömavbrottet nyanser för ett barns rum. Om du har en skyddad utanför utrymme kan du hänga nyanser där i några veckor medan de off-gas och sedan föra in dem. Ett annat alternativ är att göra fodrade gardiner ur ett tjockt tyg, såsom sammet, eller lägga till ett foder till befintliga gardiner eller behandlingar fönster.

Ett enkelt sätt att mäta ett tyg effektivitet på att blockera ljus är att leta efter något som är tätt vävda och hålla upp till ett soligt fönster medan du befinner dig i butiken. Om du inte gillar utseendet av tunga gardiner, kan du även använda kardborrband teknik som beskrivs ovan för att hänga nyanser tyg blackout bakom befintliga gardiner eller persienner och ta bort den när den inte behövs. Du kan behöva sy eller limma två lager av tyg tillsammans för maximal effektivitet. Om du inte planerar att fåll skuggan, se till att använda tandning sax när du klipper tyget så det kommer inte Ravel.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.