Hur bygger jag en skateboard?

Skateboarding är inte bara en hobby-eller bara en sport. Det har blivit en livsstil, och de som delta i 50-50 grinds, ollies och andra otrygga luftburna manövrar med vad som verkar något mer än en träbit och några små hjul, ta mycket stolthet i sin sport. Denna stolthet omfattar de fordon som möjligt för dem att utföra spik bitande bedrifter. De verkligt åtagit vill flyga på något unikt, något som identifierar dem som "riktiga" skateboardåkare. Dessa skateboardåkare är inte nöjd med att bara dra någon styrelseledamot från hyllan, de vill bygga en skateboard. De vill ha speciella färger, exakt storlekar och komponenter anpassade för deras speciella kroppsbyggnad och kunskapsnivå.

Flera företag erbjuder byggsatser för entusiasten som vill bygga en skateboard. Dessa sträcker sig från däck kit i en verkligt jungfruliga tillstånd som kräver att Crafter att limma enskilda ark träfanér tillsammans, med hjälp av en vakuumpump och trycka kit att klämma, form och mögel på däcket till exakt önskad specifikationer, för redan bildade däck som kan manipuleras med filer och andra träbearbetningsverktyg. I båda fallen, att bygga en skateboard, kommer vissa leveranser behövas. Dessa inkluderar däck, lastbilar (2), hjul (4), lager (8), Grip Tape, och monteringsmaterial. Krävs också att bygga en skateboard är en skate nyckel eller 3 /8 tum (1 cm) skiftnyckel, fil, Phillips head screwdriver, och någon form av raka blad eller kniv. När delar och verktyg i hand, är det dags att börja arbeta på däck. Förutsatt att däcket har beställt förformad eller är torr och klar att gå efter att ha blivit pressad och gjuten av skateboard Crafter är den första punkten på dagordningen att identifiera front och bakparti. Förformade däck levereras med förborrade hål. Mät avståndet från hål till svansen och näsa, och markera längre eftersom näsan. Nästa steg tas för att bygga en skateboard är tillämpningen av griptape.

Peel cirka två inches (5,08 cm) av självhäftande stöd från den korta änden av griptape. Låg långsida griptape mot långsidan av bordet, och när anpassningen verkar torget, som arbetar mycket långsamt ned styrelsen, peeling undersida och följa den griptape till styrelsen. Bubbles bör jämnas och arbetade under hela processen. När positionen är korrekt, bör griptape pressas in i trä och ett hjul som används för att utjämna eventuella återstående bubblor eller ojämnheter genom att rulla den fram och tillbaka. Använd en rak blad eller kniv att noga trimma överskottet griptape från kanterna, och använda filen för att jämna kanter och förbereda styrelsens för hjulen.

Ta en lastbil axel och ta bort muttern. Slide bäring på trucken axel, och sedan placera hjulet på plats. Tryck på lagret i hjulet, och när lagret och hjul är monterade, ta bort dem från axeln och upprepa processen för de övriga tre hjul. Ta bort muttrar och brickor från varje axel och börjar fästa hjulen. Ordern kommer att gå spolare, hjul med lager, bricka och mutter. Använd nyckel för att dra till den önskade specifikationerna.

Slutligen är det dags att montera hjulen. Säcken monteringen bultar genom däcket tejp på toppen av brädet, sedan bifoga lastbilar på botten, dra åt med bultar och styrelsen är beredd att gå. Proceduren är enkel nog för vem som helst att bygga en skateboard så länge de har lite tålamod och intresse för att skapa en unik styrelse.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.