Hur bygger jag en Split Rail Fence?

Split järnväg staket finns i olika träslag val och storlekar. De kan göras med tre skenor eller två per avsnitt. Ibland är de utrustade med fjäderfä tråd för att ge ytterligare skydd mot vilda djur eller ha husdjur finns. för att kunna påbörja projektet, planering är ett viktigt steg. Många städer har servitut krav som föreskriver ett stängsel måste vara ett visst avstånd från fastigheten linjen och de flesta städer också kräver tillstånd, så samråd med lokala förordningar är ett måste när du skriver upp planer. Den lokala en-samtal bör också kallas innan projektet. Detta samtal skickar alla elbolag att platsen för att markera var alla tunnelbanelinjer får på fastigheten så att husägaren kan vara säker på att inte slå dessa rader med djupt grävande som krävs för järnvägen stängsel installation.

När tillstånd är på plats och projektet är godkänt av alla nödvändiga organ, kan egendomen vara märkt för att bygga. Det enklaste sättet att gå är att markera alla linjer och planerade efter platser hål med sprayfärg. Om du hyr en skruv, eller elektrisk post hål Digger, pre-märkning kan hjälpa till att spara tid och minska hyreskostnader.

Längden utrymmet mellan post hålen varierar beroende på de exakta mätningar av byggnadsplatsen och längden valda räls. Flesta järnväg stängselstolpar fördelas 10 fot (3,0 meter) från varandra. Om linjen ska byggas är inte fördelade i exakt 10 fot (3,0 meter) steg, det bästa du kan göra är att avståndet mellan den leftover footage jämnt i vardera änden av linjen för symmetri. Det finns tre olika typer av tjänster: tjänster slut, stolpar linje och tjänster hörn. Bestäm de rätta för varje val. Digging post hål kräver gå under frost linjen, som vanligtvis är cirka 2 meter men djupare i områden med strängare vintrar. Använda en manuell grävare efter hål eller Auger, gräva hålet 12 inches (30,5 cm) bred och ca 6 inches (15,2 cm) djupare än nödvändigt. Place 6 inches (15,2 cm) grus i det nya hålet och placera tjänsten ovanpå grus. När järnvägen stängselstolpar placeras, låg en sträng över topparna på de tjänster och mäter med en nivå för att vara säker på att de kommer ut. Om en tjänst är avstängd nivå, måste det fastställas från botten med extra grus eller gräva. Det är viktigt att göra dem ännu, eftersom alla asymmetri visas i raderna av rälsen. Det är oftast acceptabelt att använda marken att fylla hålet för en järnväg stängsel eftersom det är ett låglänt struktur, men konkreta rekommenderas för den starkaste håll. Om du använder betong, häll det i gång de tjänster som är i nivå och stödja tjänsten med balkar för att hålla dem rakt under torkning.

När tjänsterna är på plats och torra, kan rälsen vara gled in i skenan hål på stationerna. Om du lägger till fjäderfä sladden till järnväg staket, välja rätt mätare för att innehålla ändamål till hands eftersom de är sorterade på olika nivåer för att hantera särskilt djur som kaniner och hundar. Denna tråd kan häftas på baksidan av staket med tunga häftklamrar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.