Hur bygger jag en Privacy Screen?

Privacy skärmar är praktiska anordningar som kan användas i hemmet eller på bakgården. Som namnet antyder, är den viktigaste funktionen hos en Privacy Screen för att ge ett visst mått av privatliv när det behövs. Det är inte ovanligt att en skärm av detta slag som skall placeras i hörnet av ett sovrum för att skapa en privat dressing område eller i ett stort rektangulärt rum som rumsavdelare. En trädgård Privacy Screen kan också bidra till att göra en bakgård mysigare genom att blockera tanke på grannar eller folk som går förbi fastigheten. Här är två enkla konstruktioner för inomhus-och utomhus skärmar som vem som helst kan bygga. En enkel Privacy Screen till sovrummet kan börja med något mer än tre rektangulära paneler, några crown molding, vadd, en Tyghölje, en häftapparat och en spik pistol. Plocka upp sammanlagt sex typer av gångjärn, vilket gör det möjligt att säkra de tre paneler och gör en fullständig delning som kan placeras för att stå på egna. För paneler, köper tre skivor av plywood från en lokal brädgård eller bygga leverans butik. Kontrollera att plåtarna är tjock nog att stå upprätt utan att slå över tiden.

Klipp alla de tre paneler till höjd du föredrar. För en dressing skärm, kan du klippa panelerna så att det fortfarande är möjligt att titta över toppen och föra ett samtal med någon annan i rummet. När apparaten kommer att användas för en rumsavdelare eller partition, justera höjden så det är ganska nära till höjden av taket i det område där skärmen kommer att användas. Du kan gå med ett enkelt rakt avskurna eller använda en hobby såg att skapa en Scalloped se till toppen av varje panel.

Nästa, täcka varje panel med vadd. Staple MELLANFODER på plats. MELLANFODER kommer att tillföra ett stänk av mjukhet till privatliv skärmen. Täck MELLANFODER med det material som du själv väljer och häfta ihop tyget på plats. Som en sista touch, använd krona Molding runt kanten på varje panel, säkra det på plats med spiken pistol. När skyltar är avslutad, bifoga dem med gångjärn uppsättningar. Helst skulle du vill bifoga tre uppsättningar av gångjärn till både vänster och höger sida i mitten panelen och sedan bifoga andra skivor med gångjärn på varje sida. När gångjärnen är säkra, vik privatliv skärmen och transportera den till det rum där anordningen skall användas och flytta den på plats.

För en utomhus Privacy Screen, kan du gå med flera paneler eller skapa en lång panel som är ansluten till ditt stängsel. Ett enkelt alternativ är att köpa lattice paneler och smälter ihop till en enda stor panel. Du kan uppnå detta genom att göra en ram från två av fyror. För att ge bilden en färdig look, se till att rama in båda sidorna av den stora panelen.

Spray-färg panelen för att matcha färgen på staketet, sedan bifoga det med tunga muttrar och skruvar. För att öka den personliga integriteten, köp ett par kör vinstockar och plantera dem direkt under skärmen panelen. När de blir möjligt för dem att köra uppåt och väva in och ut ur hålen i galler. Inom några månader kommer du att ha en utomhus Privacy Screen som är både praktisk och attraktiv.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.