Hur återställer jag en pedal Tractor?

Namnen är mycket bekant för alla som växte upp på en gård mellan 1950 och 1970. Traktorer med sådana namn som John Deere, Case, Ford, Farmall, Massey Fergsuon, eller Minneapolis Moline var ofta en fixtur i fälten, lador och skjul på landsbygden Amerika. På den tiden ville fäder att vidarebefordra de jordbruk livsstilen till sina söner. Ofta när de köpt en ny traktor för arbete, de köpte också sina barn en pedal version av samma märke. de små pedal traktorer fortfarande runt. Beviljas, kan de vara i ett allvarligt förfall, men de kan fortfarande hittas på gården auktioner, antikaffärer och garage försäljning över hela USA. För många gamla gård barn som nu växt till vuxen ålder, de leksaker av sin ungdom få tillbaka en känsla av underbar nostalgi. Köpa en, och återlämna den till sin tidigare prakt, är inte så svårt som man kan tro. Det första steget när du har hittat en pedal traktor och beslutat att återinföra det, är att göra en grundlig inspektion . Detta kräver oftast en bra samling av skiftnycklar, liksom en stor burk med WD-40 ® som man kan lossa oundvikligen fastrostade muttrar och skruvar. När traktorn har avvecklats, kommer du att kunna se precis vad du har att göra med. I många fall kommer pedalerna och kör kedja brytas. Dessutom växlar till vilken enhet kedjan var ansluten kunde ha trasiga tänder eller saknas helt. Andra områden som kräver särskild uppmärksamhet är lederna som förbinder ratten på rattstången, och rattstången till framaxeln. En traktor är inte bara mycket bra om du inte kan styra det.

Drevet kedjor har alltid varit lite av en fara. Längst ner på traktorn, tycks man ha en talang för att greppa tag i långa byxben och flås upp smalbenen och fotleder. En ändring eller två, som omfattar driva kedjan med en bit av metallvaror, skulle kunna vara så om en person vill ge en renoverad pedal traktor till ett barn. När traktorn är demonteras, det delar bör borstas ren från rost repareras, eller ersättas så behövs. En snabb kontroll av Internet kommer att avslöja ett antal företag som tillhandahåller reservdelar till pedal traktorer och trampbilar. Om pjäsen är salvageable bör det målas med en god, skyddande metall färg, såsom Rustoleum ®. I det här läget, när alla defekta komponenter har rengjorts, repareras eller ersätts traktorn redo för en ny församling. Förhoppningsvis, även om en pedal traktor är inte en komplicerad apparat, du anteckningar eller drog en grov diagram över hur en del går där. Det är aldrig bra att avsluta ett mekaniskt arbete och inse att du har en eller två stycken kvar. En sådan händelse leder inte bara till huvudet repor och frustration, men också vissheten om att, vid ett eller annat, är frukten av ditt hårda arbete kommer att lida ett mekaniskt fel.

Yngre barn i den nuvarande verkar njuta pedalen traktorer så mycket som gjorde deras föräldrar och farföräldrar. Som en gåva, dessa traktorer Harken tillbaka till en enklare tid. När allt har alla dataspel och dvd, men knappast några barn har en pedal traktor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.