Hur Virka jag ett smycke?

virkning är ett populärt tidsfördriv som har funnits i sin nuvarande form sedan början 19th century. Grund av en nyligen kraftigt i popularitet, delvis från mediernas uppmärksamhet och senaste mode visar banan, många individer plockar upp en krok och lära sig virka. Ett av de enklaste sätten att lära är att göra ett virka prydnad.

virkning är handlingen att med en krok-formad genomföra för att manipulera snören, garn eller tråd i olika knut formationer. Det finns en mängd virka mönster som finns på Internet och genom olika tryckta medier som använder endast grundläggande maskor att skapa unika, släktklenod kvalitet, handgjorda jul prydnadsföremål samt smycken för andra helgdagar. De kan genomföras i olika garner, från mycket tjocka skrymmande garn snögubbar hela vägen ner till intrikata, känslig tråd virka snöflingor. Den resulterande virka prydnad design är ofta beroende tjocklek används av garn eller tråd, liksom kroken.

Generellt, i virka, ju finare garn, ju mindre kroken är i diameter. Detta gäller för de flesta mönster, men är inte ett hårt och snabbt regel. Christmas ornament inte måste följa en viss spårvidd, eller standardiserat antal maskor per tum, vilket typ av tråd och virknål används är inte av lika stor vikt som om man gjorde en bärbar plagg, till exempel, som är just en av anledningarna virka ornament är ett perfekt val för en nybörjare projekt.

En annan orsak många människor tycker om att ta itu med ett projekt som ett virka prydnad är att de tar väldigt lite tid att göra, och mycket lite när det gäller material och mycket liten investering i att lära sig nya färdigheter i de initiala inlärningskurvan i konsten att virka behärskas. Oavsett vad som är orsaken, virka en prydnad måste bli ett populärt objekt, och det finns gott om resurser för att få en individuell igång med grunderna i konsten, liksom många mönster tillgängliga för hantverk smycken från. Ett besök på en lokal specialitet garn butik rekommenderas att få ytterligare specialiserad hjälp och vägledning för specifika projekt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.