Vilka är de olika typerna av Snaps?

Fasteners används för att skapa permanenta och semi-permanenta band mellan material, liksom fogar som kan öppnas och stängas, och rent dekorativa tillägg. Den tidiga Tillkomsten av Snap är svåröverskådliga, men den första versionen av vad som kom att bli knäpp tycks ha använts om den europeiska teaterns kostymer att underlätta snabba förändringar på 1840-talet. Snaps var nästa användes i stor utsträckning på långa damer handskar, som var på modet under senare artonhundratalet. Även tidigt snap konstruktioner hade problem med både rost och tillförlitlighet av 1890-talet fanns många märken av snaps, och "bollen och socket" form som vi känner i dag hade uppstått. Snaps var populärt som ett snabbt och enkelt alternativ till hook-and-eye nitar och knappar, men var inte lika som innehar makten, och de fyra vanligaste typerna av snaps som vi känner idag uppstod.

Basic snaps är små runda fästen som har en boll sida och en socket sida. Vid tillämpning av sidan är varje sida sys med fyra hål på ena sidan av tyget, som sedan kan föras ihop när snap fästs. Dessa snaps finns i metall, plast och nylon, Snaps av denna typ är dimensionerade böter för tunga.

Covered snaps kan köpas redo att tillämpa eller kan skapas genom en Crafter. Den omfattar i allmänhet tyg, och det färdiga snaps bifogas plagget genom sömnad. Täckta snaps kan också användas som utsmyckning. Om du fästa uttaget sida omfattas snäpper på utsidan av ett klädesplagg eller ett annat objekt, därefter kan du använda bollen sidorna med sina dekorativa avser att ändra ornamentik på objektet, genom ditt val av täcka storlek, färg, stil och så vidare.

Inga-sy snaps liknar till utseendet på knappar och fästs på tyg med knapar snarare än genom sömnad. Pearl snaps, infördes i Västra kläder på 1940-talet som ett skydd för att minska skador och skador när kläder har fastnat på spåret, finns i denna kategori, och var avsedda att likna mor-of-pearl knappar. Det finns en rad olika tillverkare av no-sy snaps, som kräver antingen en hammare eller ett kommersiellt verktyg för ansökan. Inga-sy snaps kan bedömas efter inches, millimeter, eller genom en dimensionering system med jämna nummer, med 3 /8 "kallas 14 och 5 /8" kallas 24 .

Snap tape funktioner snäpper förses med tyg band. Du syr en remsa av tejp med uttaget sidan av snäpper på tyget är i lager, och andra band för band som innehåller bollen sidor snäpper till över lagret. Denna typ av tejp är mycket populärt i fritidskläder och kläder för små barn: en finner det i barn sliprar och onesies.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.