Vilka är de bästa tipsen till värphöns Linoleum?

Det finns flera grundläggande tips för om linoleum. Sammantaget är detta en mycket praktisk gör-det-själv-projekt, men det är mer sannolikt att bli framgångsrika efter noggrann planering, och noggrant följa alla instruktioner. De flesta människor tycker om att ha två personer på jobbet gör processen både snabbare och fysiskt lättare att genomföra. Det finns tre olika typer av linoleum: plåt, kakel linoleum och flytande linoleum. Var och en har sina egna krav för korrekt installation, men alla börjar med underlaget. Det första steget i om linoleum är att kontrollera status på underlaget. Underlaget, eller golvet som kommer att stå under linoleum, bör vara stark och i gott skick. Det måste också vara jämn. I en ny konstruktion, bör underlaget vara i gott skick. För anläggningar i ett äldre hem, noggrann inspektion av underlaget är viktig. Om reparationer behövs, är det viktigt att göra dem innan det nya golvet är installerad. Om det är nödvändigt att stärka underlaget, använd plywood som rekommenderas för "underlayment" användning. Plywood som är mindre omfattande kommer inte att vara tillräckligt stark för att ge tillräckligt stöd. Om underlaget är betong, eller lägre grad, var särskilt försiktig under detta steg. Använd antingen plast eller målade på fuktspärr för att hindra vattnet från att infiltrera golvet. Fukt fångade under linoleum kommer snabbt göra självhäftande onyttig. Om det finns områden i underlaget som har en uppbyggd av material, såsom Gips eller måla över spray, skrapa området noggrant så att golvet är plant. Om det fortfarande finns stora fläckar på golvet, sand ner dem tills de kommer ut med resten av golvet. Om det finns platser som är lägre än resten av golvet använda ett kommersiellt självnivellerande förening att ens ytan.

Känn noga under dörren sidostycken. Ibland finns det bitar i dörrkarmen som är lägre än i trim. Laying linoleum är mycket lättare om dessa dörrar sidostycken undermineras att tillåta linoleum att glida lätt under ramen. Ta bort alla lister från rummet kan kännas som en tröttsam uppgift, men att ha den ur vägen också gör processen linoleum installationen mycket snabbare. Slutligen, om du använder blad linoleum, ta bort dörrarna från sina gångjärn så de är ur vägen under installationsprocessen.

Vid läggning av linoleum som kommer på ett ark, inte rulla upp den förrän det är dags att installera. Som dragits har flera vägda objekt praktiska att ställa på linoleum. Detta kommer att hålla den från att gå runt, medan limmet härdar.

För linoleum plattor, vara uppmärksamma på att tillverka instruktioner på expansion sömmar. Vissa tillverkare rekommenderar att brickorna har ett litet utrymme mellan att möjliggöra expansion, medan andra inte. Följ anvisningarna från tillverkaren för märket du använder, eftersom samtliga är lite annorlunda.

Floating Linoleum är ett bra val för många tillämpningar, inklusive dem där det finns mindre tvivel om huruvida underlaget är plant . Den linoleum paneler klicka tillsammans skapar en enhet en bit golv som svävar över toppen av underlaget. När du installerar flytande linoleumgolv, ragla slutet lederna så att ingen av de angränsande delar slut inom 12 inches (30,5 cm) av varandra.

Läggning Linoleum kan vara ett enkelt och pengar att spara, home-projektet. Den viktigaste tips är att noggrant inspektera och reparera underlaget, innan installationen påbörjas. Problem med underlaget kommer att försvaga och förkorta livslängden för den nya linoleum.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.