Vilka är de bästa tipsen för Appliance Reparation?

Det finns några vanliga tips för apparat reparation. Dessa tips är användbar för de flesta hushållsapparater. Det finns tips för organisation, elektriska problem, och helt enkelt tar ex isär. För större problem, kan en skicklig reparation tekniker behövas.

Tips för verktyget reparation kan vara så enkelt att hålla reda på små delar. Ett av de bästa sätten att göra detta är att sätta delarna i ett pre-numrerad bricka Ice Cube eller äggkartong. Släpp delar i varje fack som apparaten tas isär, sedan använda delar i omvänd ordning när det sätts ihop igen. Ett annat sätt att hålla reda på delar är att häfta en remsa av tejp, med den klibbiga sidan uppåt, till arbetsområdet. Återigen, placera dem på bandet i den ordning de togs bort från verktyget och använda dem i omvänd ordning för återmontering.

Några tips för att apparaten reparationsarbeten att hålla föraren från att fett upp till armbågarna . Till exempel, om några delar behöver fett, lägg dem i en påse smörgås, tillsätt fett och låt fettet för att täcka de delar som i sin helhet utan hanterar dem. I andra hand, om delar behöver tvättas, placera dem i en färg magasin, fyll den med lösningsmedel (istället för färg), och låt delarna blöta. Sedan facket övre delen av färgen kan användas om de delar som måste borstas och torkas av.

Elektriska tips för apparat reparation ibland användbara. Till exempel kan en kvist kontakt renare bör alltid hållas på en repairperson's fingertopparna. Den elektriska kontakten renare är icke-ledande och kommer att snabbt fixa en strömbrytare som stänger eller en tryckknapp som vägrar att gå tillbaka ut. Sprayen finns att köpa i elektronikbutiker och Bildelsaffärer och kan spara tid och pengar jämfört med demontering och återskapar den klibbiga objektet. Ett annat tips består i att använda en crimp-on-kontakt i stället för en normal kabelskarvdon när de blir sladdar som lätt kan skaka loss.

Några tips för apparat reparation innehålla sätt att få tillgång till den trasiga delen av apparaten. Till exempel, om den lilla apparaten tycks inte öppna, titta bakom namnskylt. Monterings skruvar eller lim kan hålla namnskylten på plats och en skruvmejsel kommer att arbeta för att ta bort den. Om det är en käpp på etiketten, köra fingrarna över namnskylten på jakt efter skruvar. Då, hiss och skal detta hörn av märket bara. Avtagbara pluggar och fötterna skruvar dölja också delar av vissa apparater. Genom att ta bort dessa poster, dolda skruvar eller själva delarna kan exponeras.

Tips för verktyget reparation kan handla om att studera tålamod. Om en bult inte kan lossna genom att följa mantrat-"Lefty loosy, righty tighty"-försök att vrida den i motsatt riktning. Vissa delar har vänstertrafik trådar som kräver att de vrids medurs istället för den vanliga moturs. Dessutom Tvinga inte skruvar tillbaka till ex. Ibland skruvar måste vara försiktigt vänt åt fel håll, utan att strippa trådarna, för att få den att hitta sitt spår.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.