Vilka är de bästa metoderna för Laying Tile?

Processen för kakel installationen är en som kan vara extremt komplicerad eller väldigt enkelt, beroende på vilka strategier eller metoder som används för jobbet. Medan professionella som är vana att om tegel för en levande är väl förtrogna med de mest effektiva rutiner, husägare som vill göra jobbet själva kanske inte riktigt lika kunnig och kommer sannolikt att göra det enkla jobbet mycket mer komplicerad. Här är några tips om kakel som skulle spara mycket tid och ansträngning. En av de viktigaste delarna av projektet kommer att innebära en bra förberedelse av golvet som skall ta emot brickan. Detta innebär att det kök eller badrum renovering måste börja med att ta bort befintlig golvbeläggning av alla slag. När golvbeläggning tas bort, bör golvet rengöras grundligt. Kontrollera att det inte finns några kvardröjande rester av gammalt lim eller andra faktorer som kan orsaka att kakel för att inte införa platt på ytan av golvet. Låt golvet torka helt innan man går vidare till nästa steg.

Många nybörjare kommer att börja om kakel längs en vägg, sedan gå till den motsatta väggen. Detta tillvägagångssätt kan göra den slutliga produkten ser lite av mitten, ett fenomen som blir särskilt märkbar om alternerande färger av plattor används ordet design. Istället för att starta längs en vägg, låg den första raden av plattor i mitten av rummet. Åtgärd för att hitta den exakta mitten av området, och börja plattorna vid den punkten. När du närmar dig varje vägg, är det en relativt enkel uppgift att skära delar av kakel för att skapa den perfekta passformen. Om du lägger kakel som inte är av skal och sticka sort, måste du på tejp på golvet. Applicera en jämn kappan över en liten del av golvet och tryck sedan på brickorna på plats. Denna process fungerar särskilt bra med keramiska plattor, men är en bra idé med några brickor som inte på förhand klistras in. Se till att endast arbeta på en liten del av golvet på en gång, med en fjärdedel av det utrymme som det högsta beloppet. Detta gör att du kan ställa brickorna på plats innan limmet torkar för mycket och inte skapa en väl band med brickor.

När du lägger kakel, se till att det finns några skillnader mellan de enskilda plattorna. Lämnar stora luckor under ditt badrum eller kök renovering kommer att göra det möjligt för vatten och andra vätskor tränger under kakel, orsakar warping och sprickbildning vid en senare tidpunkt. Även avstå från uppsamlingsöverföringar området i flera dagar. Därigenom kommer självhäftande helt torr och skapa den snäva obligationen du vill. Om nödvändigt, använd en fuktig trasa för att torka upp spill, följt av en torr trasa för att avlägsna eventuella kvardröjande fukt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.